8 Λέξεις 16/12/19: Επιπλοκή στο χειρουργείο της Ολυμπίας

8 Λέξεις 16/12/19: Η Ηλιάνα και ο Οδυσσέας ανταλλάσσουν σκληρά λόγια και στη συνέχεια η πρώτη δεν χάνει τη ευκαιρία να επιτεθεί στην Έρση. Παράλληλα, η Ολυμπία κάνει το πιο σημαντικό χειρουργείο ζωής της, ενώ μία σοβαρή επιπλοκή αναστατώνει τον Σίμο και την Εύα…

8 Λέξεις 16/12/19: Επιπλοκή στο χειρουργείο της Ολυμπίας

Ο Βαγγέλης πείθει την Κατερίνα να επενδύσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό σε μία επιχείρηση που ετοιμάζει και στη συνέχεια εξαφανίζεται από το νησί, χωρίς να δώσει καμία εξήγηση.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη βυθίζει την Κατερίνα στη θλίψη, καθώς καταλαβαίνει ότι έχασε σχεδόν όλες τις οικονομίες της.

Στη συνέχεια σύμφωνα με το serfare.com ο Σπύρος μαθαίνει γι’ αυτό που συνέβη και τα βάζει με την Ιφιγένεια και τον Οδυσσέα, που επέμεναν να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον πατέρα του.

8 Λέξεις – Επεισόδιο 117, 118

Κι ενώ ο Αλέκος συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον του Μιχαήλ και της Ναυσικάς, δίνοντας στον Σίμο πικάντικες πληροφορίες που αφορούν την προσωπική τους ζωή, η Ναυσικά κάνει μήνυση στον Σίμο για συκοφαντική δυσφήμηση.

Εκείνη τη στιγμή, ο τελευταίος έρχεται σε επικοινωνία με τη γυναίκα και της προτείνει μία νέα συμφωνία.

Όμως, η Ναυσικά δεν αποσύρει τη μήνυση. Αργότερα, ο Οδυσσέας αποφασίζει να μπλοκάρει την Ηλιάνα από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντάς την ακόμα πιο έξαλλη μαζί του.

8 Λέξεις8 Λέξεις 16/12/198 Λέξεις επεισόδια8 Λέξεις σήμερα8 Λέξεις σημερινό επεισόδιο