8 Λέξεις 14/01/20: Ο Αλέκος στο πλευρό της Ηλιάνας

8 Λέξεις 14/01/20: Η Ηλιάνα βιώνει την εμπειρία της απαγωγής για δεύτερη φορά και προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

8 Λέξεις 14/01/20: Ο Αλέκος στο πλευρό της Ηλιάνας

Στη συνέχεια, οι απαγωγείς την ενημερώνουν πως τα υποτιθέμενα λύτρα δόθηκαν και θα την αιρόσουν ελεύθερη. Όπως και γίνεται. Την αφήνουν ελεύθερη σε μια ερημική περιοχή της Κέρκυρας, αλλά όταν επιστρέφει στο σπίτι της ούτε ο Άκης ούτε ο Δημήτρης δείχνουν να γνωρίζουν για την απαγωγή και ούτε έχουν δώσει λύτρα.

Αυτό το γεγονός εμποδίζει τη νεαρή γυναίκα να τους πει κάτι σχετικά με την απαγωγή, φοβούμενη πως θα την ξανακλείσουν στην ψυχιατρική κλινική. Στο μεταξύ, η Αγγελική εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά τον Οδυσσέα και την Ερση, εξυπηρετώντας τα σχέδια της Ηλιάνας.

Από την άλλη, η περιβόητη δίκη για την πατέντα του φαρμάκου κατά του πάρκινσον ξεκινά και στο εδώλιο ανεβαίνουν ο Νικηφόρος, ο Μάρκος, η Ναυσικά και ο Άκης. Ωστόσο, οι δύο τελευταίοι χάνουν στο δικαστήριο και γίνονται έξαλλοι με τον Μάρκο που χρησιμοποίησε ψευδομάρτυρες, αλλά δεν μπορούν να κάνουν και τίποτα για να το αποδείξουν.

Αργότερα, η Ηλιάνα απελπισμένη από όσα της έχουν συμβεί μιλάει στον Αλέκο για το γεγονός της απαγωγής. Με τον Μιχαήλ εκτός του κάδρου των υπόπτων, αναρωτιούνται ποιος άλλος έχει λόγο να παίζει αυτό το αρρωστημένο παιχνίδι μαζί της. 8 Λέξεις 14/01/20

Τότε ο Αλέκος δεσμεύεται να βοηθήσει την Ηλιάνα να βρει ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά, ενώ ο Δημήτρης συγκρούεται ανοιχτά με τον Μητροφάνη θεωρώντας πως δεν έκανε σωστά τη δουλειά του.

Ο Μάρκος κάνει την πρώτη επιχειρηματική επίθεση στον Άκη, αλλά εκείνος δεν σκοπεύει να την αφήσει αναπάντητη.Έτσι, ο δεύτερος περνάει στην αντεπίθεση και κηρύσσει τον πόλεμο στον Μάρκο.

8 Λέξεις8 Λέξεις 14/01/208 Λέξεις σήμερα8 Λέξεις σημερινό επεισόδιο8 Λέξεις Σκαι