10 νόστιμα πιάτα ζυμαρικών που ποτέ δεν έχετε δει

Μήπως η ιδέα σας για ένα δείπνο ζυμαρικών αποτελείται από χλιαρό ραβιόλι κατ ‘ευθείαν έξω από το κουτάκι ή κάποια μαρινάρα που αγοράστηκε από το κατάστημα που ρίχτηκε πάνω από σπαγγέτι ;

Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό!

Μπορείτε να κάνετε όλα τα μαγικά πράγματα με τα αγαπημένα ιταλικά πιάτα, όπως θα δείτε με αυτές τις 10 διασκεδαστικές συνταγές ζυμαρικών,

1. Σπαγγέτι

Η μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού που φουσκώνει από το φούρνο μεταμφιέζει αυτή τη σπαγγέτι-πίτσα υπερβολή. Μπορεί να είναι παράνομο σε μέρη της Ιταλίας να συσσωρεύουν όλα αυτά τα καλούδια μαζί σε ένα πιάτο, αλλά όπως γνωρίζουν οι δρομείς μαραθωνίου μεταξύ μας, μερικές φορές χρειάζεστε τροφή. Και όπως το συναισθηματικό από εμάς γνωρίζουμε, μερικές φορές χρειάζεστε γρήγορο φαγητό. Αυτό το πιάτο είναι ένα αξεπέραστο και παρέχει όλα όσα χρειάζεστε και πολλά άλλα.

2. Κέικ με μακαρόνια

Αυτή η συνταγή θα πρέπει να κερδίσει το βραβείο για το πιο εκπληκτικό κέικ Bundt του έτους. Μετά την κοπή στο τραγανό ζαμπόν δαχτυλίδι, θα βρείτε ένα όμορφο ζυμαρικό και τη δημιουργία ντομάτας που επίσης γεύσεις εκπληκτικό. Η παρουσίαση μπορεί να σας χτυπήσει κάπως περίεργο, αλλά να μας εμπιστευτείτε – θα το αγαπήσετε μόλις πάρετε το πρώτο σας δάγκωμα!

3. Σπαγγέτι και σάντουιτς με κιμά

Όσο νόστιμα είναι τα σπαγγέτι και τα κεφτεδάκια, ο χαοτικός τρόπος που διαδίδονται σε όλη την πλάκα μπορεί να είναι μια πραγματική φρίκη για τους καθαρούς τυρφώνες ή τους αληθινούς εχθρούς για παραγγελία. Αλλά όπως αποδεικνύει αυτή η συνταγή, είναι δυνατόν να εξυπηρετήσετε αυτό το πιάτο με πολύ ωραιότατο τρόπο με ωραία, σωστά στρώματα. .

4. Carbonara σε κατσαρόλα με Camembert

Ο αστικός μύθος μας λέει ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες και η έτοιμη προμήθεια μπέϊκον και αυγών τους έδωσαν τη σημερινή ανθρακοφόρα κατά τη διάρκεια της συμμαχικής κατοχής της Ρώμης στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Και γι ‘αυτό, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευγνώμονες γιατί δεν θέλουμε καν να φανταστούμε έναν κόσμο που στερείται αυτή την μαγειρικής . Υπάρχει μόνο ένα επιπλέον πράγμα που θα μπορούσε να κάνει αυτή τη συνταγή στην κατσαρόλα ακόμα καλύτερα, και αυτό είναι το πολύ τυρί.

5. Μακαρόνια & Σπανάκι Tart

Σύμφωνα με τους αρχιμάγειρες της Michelin και τους πεπειραμένους μάγειρες στο σπίτι, το μυστικό για κάθε καλό ιταλικό πιάτο είναι το esagera – βάζετε περισσότερα από τα πάντα – και έτσι είναι με αυτή τη συνταγή. Επιπλέον, αποφασίσαμε να γίνουμε δημιουργικοί στην παρουσίασή μας. Στην πραγματικότητα, θα λατρέψετε την κρούστα πίτας!

6. Μίνι ζυμαρικά με ροδάκινα

Όταν πρόκειται για τα καλύτερα πλούσια ιταλικά τρόφιμα, είναι πάντα μια δύσκολη επιλογή μεταξύ spaghetti bolognese ή λαζάνια. Ενώ και τα δύο νόστιμα πιάτα χρησιμοποιούν παρόμοια συστατικά, το τελικό αποτέλεσμα είναι στην πραγματικότητα αρκετά διαφορετικό. Επομένως, εάν αγωνίζεστε να επιλέξετε τι να έχετε για το δείπνο απόψε, αυτή η καινοτόμος συνταγή μπορεί να είναι ένας λογικός συμβιβασμός.

7. Κέικ ζυμαρικών με μελιτζάνα στη σχάρα

Με άφθονα φρέσκα βότανα, μεσογειακά αρώματα και πολύχρωμα υλικά, η ιταλική κουζίνα είναι πάντα νικητής. Τα πιάτα ζυμαρικών είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, καθώς διαφορετικές σάλτσες και γαρνιτούρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν μια ολόκληρη ποικιλία γευστικών γευμάτων. Και μερικές φορές παίρνετε τα καλύτερα αποτελέσματα όταν πειραματιζεστε, όπως ανακαλύψαμε με το πικάντικο κέικ με ψητή μελιτζάνα.

8. Φουντ Mac & Cheese

Υπάρχουν ορισμένα τρόφιμα που θα είναι δύσκολο να αντισταθούν για πάντα: πίτσα, τηγανίτες, κέικ σοκολάτας, μακαρόνια και τυρί … ο κατάλογος συνεχίζεται. Παρόλο που όλοι βαθμολογούν υψηλά την κλίμακα γεύσης, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δύο ή περισσότερα από αυτά τα πιάτα θα πρέπει να σερβίρονται στην ίδια πινακίδα, πόσο μάλλον μαζί! Αλλά τότε υπάρχουν εκείνοι οι γλυκοί, γλυκοί χρόνοι όταν κάνουν τον τέλειο συνδυασμό, όπως σε αυτό το πιάτο!

9. Βόειο κρέας Stroganoff Burger

Είναι ένα μπιφτέκι, ένα πιάτο ζυμαρικών ή ένας νεοδιορισμένος τύπος stroganoff του βοείου κρέατος; Γιατί όχι όλα τα παραπάνω; Μετά από όλα, η δημιουργία καλής τροφής αφορά την ανανέωση των κλασικών. Προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από όλες τις νόστιμες αισθήσεις ότι αυτό το πιάτο 3 σε ένα έχει για σας!

10. Ravioli Pizza Bites

Οι ροδέλες πίτσας είναι η ιδανική αναδρομή στην παιδική ηλικία σας, και ενώ είναι σίγουρα νόστιμες, πιθανότατα έχετε αναπτύξει έναν πιο εκλεπτυσμένο ουρανίσκο στα ενήλικα σας χρόνια. Ή ακόμα και αν δεν έχετε, είναι δύσκολο να πείτε όχι στα γεμιστά ζυμαρικά. Έτσι, εάν κοιτάζετε να ξεχωρίζετε και να βρείτε ένα μεσαίο έδαφος ανάμεσα σε σνακ μετά το σχολείο, φαγητό για τα κομματάκια και φανταχτερά γεύματα, δώστε αυτό το σπιτικό ραβιόλι!

Αυτές οι τρελές συνταγές θα σας δώσουν επίσης την ευκαιρία να πειραματιστείτε με τις νέες ιδέες και τα καλούπια ψησίματος: κόφτες μπισκότων, δίσκοι παγοκύβων, ταψιά, το ονομάζετε!

Και τα αποτελέσματα όχι μόνο φαίνονται υπέροχα, αλλά και νόστιμα.

ζυμαρικώνιταλικά πιάταπιάτα ζυμαρικώνΣπαγγέτι