Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ALPHA TV LIVE (Livestreaming)

ALPHA TV LIVE : Φιλοξενώντας μερικά από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ονόματα της χώρας και κάποια από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά φορμάτ, ο Alpha είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.

ALPHA TV LIVE

ALPHA TV LIVE (Livestreaming)

O Alpha ιδρύθηκε το 1993 και μέχρι το 1999 είχε την ονομασία ΣΚΑΪ. Στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Alpha Sky για να καταλήξει τελικά στο όνομα που έχει σήμερα . Στις 29 Νοεμβρίου 2019, η Motor Oil της οικογένειας Βαρδινογιάννη απέκτησε εξ ολοκλήρου τον ραδιοτηλεοπτικό Alpha και τον ομότιτλο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, με τον Δημήτρη Κοντομηνά να τίθεται πλέον εκτός. Το κανάλι εκπέμπει από την Αθήνα.

Σημείωση: Το κανάλι δεν μεταδίδει στο web του κάποια προγράμματα λόγω δικαιωμάτων.

Με πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, εστιάζει σε ζωντανές ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, ελληνική μυθοπλασία, real-life προγράμματα καθώς και ξένες αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες και σειρές.

Εκτός από την βασική πλατφόρμα της τηλεόρασης, ο Alpha έρχεται σε επαφή με το κοινό του και μέσω web και mobile πλατφόρμας προσφέροντας μια 360ο κάλυψη και ενισχύοντας την παρακολούθηση και την διάδραση με τους τηλεθεατές του. Επιπλέον, το πρόγραμμά μεταδίδεται στις ΗΠΑ (Dish). ALPHA TV LIVE

Από τον Απρίλιο του 2016 ξεκίνησε τη λειτουργία του και ο Alpha Κύπρου, διατηρώντας την ίδια φιλοσοφία σε σχέση με την ποιότητα του περιεχομένου, την καινοτομία αλλά και την ιδιαίτερη προσέγγιση στον τηλεθεατή.

Η τηλεόραση Alpha Κύπρου είναι μια Κυπριακή εταιρεία, με στρατηγικό συνεργάτη τον Alpha TV της Ελλάδας.

O Alpha ανήκει στο Alpha Media Group Ltd, μέλος του ομίλου εταιρειών DEMCO και έχει ιδιόκτητα στούντιο για τις εσωτερικές του παραγωγές.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA TV LIVE. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website του τηλεοπτικού σταθμού (alphatv.gr)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ή τον τηλεοπτικό σταθμό επισκεφθείτε το επίσημο website του καναλιού.

Δείτε ακόμη περισσότερα κανάλια ζωντανά εδώ.

You might also like