Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες Υπόθεση: Η πλοκή και οι ρόλοι αναλυτικά

Άγριες Μέλισσες Υπόθεση: Η νέα σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» υπόσχεται να καθηλώσει.

Άγριες Μέλισσες Υπόθεση: Η πλοκή και οι ρόλοι αναλυτικά

Άγριες Μέλισσες Υπόθεση: Η πλοκή και οι ρόλοι αναλυτικά

Η εποχή στην οποία διαδραματίζεται τοποθετείται μεταξύ 50′ και 60′, ενώ οι ρόλοι και οικογένειες που εμπλέκονται θα συναρπάσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Εντυπωσιακά σκηνικά, καταξιωμένοι ηθοποιοί, ένα δυνατό σενάριο και μία μεγάλη παραγωγή συνθέτουν τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες μέλισσες». Η ιστορία επικεντρώνεται σε τρεις αδελφές που έχουν μόνο η μία την άλλη και που η ζωή τους αλλάζει ξαφνικά μετά τον θάνατο του πατέρα τους. Άγριες Μέλισσες Υπόθεση

Το σενάριο υπογράφει η επιτυχημένη Μελίνα Τσαμπάνη, ενώ τη σκηνοθεσία ο βραβευμένος Λευτέρης Χάριτος.

ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ…

Τρεις αδελφές, τρεις διαφορετικές γυναίκες. Η Ελένη (Μαρία Κίτσου), η μεγάλη, που είναι δυναμική, αυστηρή, «αδάμαστη».Το διαπεραστικό βλέμμα της κάνει πολλούς στο χωριό να μαζεύονται στο πέρασμα της.

Η επόμενη είναι η Ασημίνα (Ελλη Τρίγκου), με την τρυφερή καρδιά, το αθώο βλέμμα, τον καλό λόγο για όλους. Και τελευταία είναι η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη). Οι άντρες ξεροσταλιάζουν στο πέρασμα της και τα παλικάρια αποζητούν την προσοχή της.

Τρεις αδελφές, που έχουν μάθει να στηρίζονται η μία στην άλλη σαν γροθιά, έρχονται αντιμέτωπες με ένα ακόμα χτύπημα της μοίρας. Μετά τον χαμό της μάνας τους πριν από χρόνια, πρέπει να θάψουν και τον πατέρα τους. Μένουν ανύπαντρες, χωρίς κανένα στήριγμα, μέσα σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και πρέπει να φροντίσουν τον εαυτό τους και το βιος τους. Μια πρόταση γάμου έρχεται ως θείο δώρο για την Ελένη. Άγριες Μέλισσες Υπόθεση

Ο Σέργιος (Ανδρέας Κωνσταντίνου), ο μεγάλος γιος του Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης), του μεγαλογαιοκτήμονα της περιοχής, θέλει να την παντρευτεί και να προσφέρει μια καλύτερη ζωή σ’ αυτήν και τις αδελφές της. Η Ελένη ξέρει καλά πως ο γάμος τους δεν είναι τίποτε άλλο από μια οικονομική συμφωνία, καθώς ο Δούκας εδώ και καιρό έχει βάλει στο μάτι τα χωράφια της οικογένειας της. Δεν λέει, όμως, μόνο γι’ αυτό το «ναι» η Ελένη.

Όσο κι αν ανησυχούσε για το μέλλον των αδελφών της που τώρα πια τις φρόντιζε σαν μάνα και σαν πατέρας, δεν θα έλεγε ποτέ το «ναι» σε έναν άντρα που δεν αγαπούσε. Φταίει που γυρνάει στο χωριό ο Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο ένας και μοναδικός έρωτας της ζωής της. Έπειτα από πολλές μεταθέσεις κατάφερε να γυρίσει στον τόπο του ως δάσκαλος του χωριού.

Ωστόσο, πλέον είναι παντρεμένος με τη Θεοδοσία (Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη). Κάπως έτσι, ο γάμος της Ελένης με τον Σέργιο γίνεται με κάθε επισημότητα, παρά την έντονη αντίδραση της Μυρσίνης (Κατερίνα Διδασκάλου), της μάνας του Σέργιου. Η επόμενη μέρα, όμως, είναι η αρχή μιας μεγάλης τραγωδίας. Ο Σέργιος εξαφανίζεται και ο Δούκας ξεσηκώνει τον κόσμο για να βρει τον γιο του και κανείς δεν ξέρει τίποτα, κανείς δεν άκουσε τίποτα…Όταν τελικά βρίσκεται το πτώμα του πεταμένο σε μια κακοτράχαλη πλαγιά, ο Δούκας ορκίζεται εκδίκηση για τον φονιά του πρωτότοκου παιδιού του. Η ζωή των τριών κοριτσιών αλλάζει για πάντα, πιέζουν τον εαυτό τους να ζήσουν με τον μόνιμο φόβο. Μόνο που αυτή δεν είναι η τελευταία πρόκληση που έχουν ν’ αντιμετωπίσουν. Άγριες Μέλισσες Υπόθεση

Η μοίρα θα τις φέρει για μία ακόμα φορά μπροστά στην οικογένεια των Σεβαστών, όταν ο μικρός γιος του Δούκα, ο Νικηφόρος (Ανάστασης Ροϊλός), ερωτευτεί παράφορα την Ασημίνα και τη διεκδικήσει παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των δύο πλευρών. Την ίδια στιγμή, η Ελένη και ο Λάμπρος συνειδητοποιούν πως παρά το πέρασμα τόσων χρόνων ο ερωτάς τους δεν έχει σβήσει, όμως η πραγματική αιτία του τότε χωρισμού τους που θα έρθει στο φως θα τους συγκλονίσει. Και μέσα σ’ όλα αυτά η Δρόσω. Που με την επιπολαιότητα της νιότης και της ομορφιάς της θα γίνει ο δούρειος ίππος της ίδιας της της οικογένειας.

Η αιτία που το δέσιμο των τριών κοριτσιών θα σπάσει για πρώτη φορά στη ζωή τους. Οι σχέσεις των τριών αδελφών θα υποστούν μεγάλο πλήγμα, όμως το τρομερό μυστικό του φόνου που τις ενώνει θα κρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη για πάντα από πάνω τους. Και όταν η αλήθεια έρθει στο φως, η διέξοδος θα είναι μία… Να κοιτάξουν η μία την άλλη στα μάτια και να αποφασίσουν αν όσα τις ενώνουν είναι περισσότερα απ’ αυτά που πλέον τις χωρίζουν.

You might also like