Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Άγριες Μέλισσες Β Κύκλος: Οι εξελίξεις στο Διαφάνι τρέχουν …

Άγριες Μέλισσες Β Κύκλος: Αναμφίβολα, το σίριαλ που ξεχώρισε την περασμένη σεζόν ήταν οι «Άγριες Μέλισσες». Μάλιστα, τόσο οι αγαπημένοι μας ήρωες ετοιμάζουν εντατικά τα επεισόδια για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, πολλά είναι τα σενάρια που λέγονται και γράφονται για το μέλλον τους, αλλά και ποιοι από αυτούς θα μας αποχαιρετήσουν.

Άγριες Μέλισσες Β Κύκλος: Οι εξελίξεις στο Διαφάνι τρέχουν …

Να σημειώσουμε πως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού η σειρά ολοκλήρωσε την πρώτη σεζόν με την προβολή του 125ου επεισοδίου της.Έτσι, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, που κατά πάσα πιθανότητα θα αρχίσει να προβάλλεται ξανά, θα δούμε να ολοκληρώνονται ρόλοι και κάποιοι θα μας αποχαιρετήσουν.

Πολύς λόγος έχει γίνει φυσικά για την παρουσία του Γιάννη Στάνκογλου και τον ρόλο του Θωμά Κυπραίου. Όπως όλα δείχνουν, ο Κυπραίος θα μείνει για ακόμη λίγα επεισόδια στη σειρά προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά ο ρόλος του αλλά περίπου στο επεισόδιο 150 θα μας αποχαιρετήσει. Ωστόσο, ακόμη οι ιθύνοντες κρατούν σιγήν ιχθύος για το τέλος του Κυπραίου. Κανείς δεν ξέρει εάν ο ήρωας θα τιμωρηθεί για όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ή τελικά θα βρει τη λύτρωση με άλλον τρόπο.

Ακόμη ένα πρόσωπο, όμως, που θα δούμε να αποχωρεί από τη σειρά είναι η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, η οποία υποδύεται τη Θεοδοσία. Η ίδια, λίγο πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής του STAR «Στη φωλιά των ΚουΚου» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο τα εξής: «Δεν θα είμαι του χρόνου στις “Άγριες Μέλισσες”, γιατί ο ρόλος της θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί, από γραφής δεν γίνεται, ήταν μέχρις εκεί. Άγριες Μέλισσες Β Κύκλος

Από την αρχή, εγώ είχα συμφωνήσει ότι θα είμαι στην πρώτη σεζόν, σε όλα τα επεισόδια, κάτι που έγινε κιόλας. Από εκεί και πέρα, όταν σε πάει κάπου το σενάριο δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι ‘αυτό. Είναι περίεργο τώρα που το λέω αυτό. Είναι μια δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ, νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι εκεί, αλλά δεν μπορώ να πω ότι στενοχωριέμαι. Ένιωσα ότι έκανε τον κύκλο του ο ρόλος και μ έτη σειρά μου κι εγώ. Το τελευταίο επεισόδιο που θα συμμετέχει η Θεοδοσία θα παιχτεί του χρόνου».

Η θεοδοσία, παίρνοντας εκδίκηση από την Ελένη, όταν ανακαλύπτει τα γράμματα του Γιάννου που καταδεικνύουν ως δολοφόνο του Σέργιου την κοπέλα, αποφασίζει να φύγει, καθώς δεν υπάρχει πια τίποτα να την κρατάει στο Διαφάνι. Ωστόσο, θα τη δούμε και εκείνη να ολοκληρώνει τον ρόλο της μετά την προβολή των πρώτων νέων επεισοδίων. Παράλληλα, ένα πρόσωπο που είχε μεγάλο ενδιαφέρον είναι ο Κλεομένης (Θανάσης Κουρλαμπάς) και η ιστορία που δημιουργήθπκε με την Πηνελόπη και τον Μελέτη με την έλευσή του στη σειρά.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, ο συγκεκριμένος ήρωας δεν θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί την Πηνελόπη, καθώς πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε πως ο ηθοποιός έχει κλείσει ήδη συμφωνία με τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην EPT1. Ακόμη, βέβαια, δεν έχει αποκαλυφθεί με ποιον τρόπο θα αποχωρήσει. Παράλληλα, οι συντελεστές της σειράς βρίσκονται σε γυρίσματα ολοκληρώνοντας αρκετό αριθμό επεισοδίων στα οποία θα δούμε την εμφάνιση και νέων προσώπων. Η αρχή έγινε, μάλιστα, με την ανακοίνωση πως ο Βασίλης Μπισμπίκης μπαίνει στη σειρά και η ιστορία του αφορά τη ζωή της Ελένης.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More