Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες: Το σημείωμα και η ανατροπή στον θάνατο του Θέμελη

Άγριες Μέλισσες: Ο φόνος του Θέμελη θα μείνει στην ιστορία της σειράς Άγριες Μέλισσες, καθώς ο Δούκας, έδειξε για ακόμη μία φορά, πως ξεκαθαρίζονται λογαριασμοί που αφορούν την τιμή της οικογένειάς του.

Άγριες Μέλισσες: Το σημείωμα και η ανατροπή στον θάνατο του Θέμελη

Η τελευταία τους συνάντηση ήταν και η μοιραία, με το παιχνίδι θανάτου να παίζεται ανάμεσα και στους δύο άντρες. Νικητής, βγήκε μόνο ένας και αυτός ήταν ο Δούκα.

Το σώμα του Θέμελη, όμως, δε θα αργήσει να βρεθεί. Η Δόμνα θα τρέξει τρομαγμένη στο σπίτι των Σεβαστών, ζητώντας βοήθεια. Ο πατέρας της αγνοείται κι ύστερα εντοπίζεται νεκρός, από καρδιά. Όπως, δηλαδή, εντοπίστηκε και ο Γιώργης Σταμίρης. Το δηλητήριο του Δούκα έπιασε ξανά, οι υποψίες, όμως, ξεκινούν στους Σεβαστούς.

Το σημείωμα και η ανατροπή
Ο Μελέτης υποψιάζεται τον Δούκα, από την πρώτη στιγμή που μαθαίνει πως ο Θέμελης αγνοείται. Οι δυο τους είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς, τόσο με τα χωράφια, όσο και με θέματα τιμής. Παρόλο που ο Μελέτης δε γνωρίζει, ακόμη, τον τρόπο με τον οποίο ήρθε στον κόσμο, εξοργίζεται με τον Δούκα και ξεκινάει τις έρευνες.Άγριες Μέλισσες: Το σημείωμα και η ανατροπή στον θάνατο του Θέμελη

Μάλιστα, όταν η Δόμνα τους ενημερώνει πως ο φόνος του Θέμελη δεν ήταν από φυσικά αίτια, ο Δούκας ταράζεται, στις Άγριες Μέλισσες. Οι έρευνες θα τον οδηγήσουν πολύ κοντά στην αποκάλυψη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει. Φαίνεται, όμως, πως είχε προνοήσει για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyTV, η Δόμνα βρίσκει ένα χαρτάκι στην τσέπη του σακακιού που φορούσε ο Θέμελης. Ένα σημείωμα απειλητικό από ανθρώπους που ψάχνουν να του κάνουν κακό. Έτσι, με βάση αυτό το στοιχείο, οι έρευνες στρέφονται αλλού. Ο Δούκας ηρεμεί, καθώς ο φόνος του Θέμελη πλέον αφορά άλλους, στις Άγριες Μέλισσες και όχι τον ίδιο.

Ο Μελέτης, όμως, δεν πτοείται. Συνεχίζει να υποψιάζεται τον θείο του και δεν του περνά από το μυαλό πως εκείνος εμπλέκεται σε αυτή την απάνθρωπη πράξη. Όλα αυτά, μέχρι να μάθει την σκληρή αλήθεια…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like