Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τον γκέι γιο του Ακύλα ερωτεύεται η Δρόσω

Άγριες Μέλισσες spoiler: Μία διαφορετική ιστορία θα δούμε στα νέα επεισόδια. Ο γιος του Ακύλα Μεγαρίτη, ο Λευτέρης, θα έρθει πάρα πολύ κοντά με την Δρόσω, στις Άγριες Μέλισσες. Θα είναι ο άνθρωπος που θα της ανοίξει την πόρτα στον χώρο του θεάματος, που τόσο πολύ επιθυμεί να μπει.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τον γκέι γιο του Ακύλα ερωτεύεται η Δρόσω

Μία πολύ ιδιαίτερη σχέση θα αναπτυχθεί ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες. Ο Λευτέρης Μεγαρίτης, μετά την μετακόμισή του στο Διαφάνι, ο πατέρα του φροντίζει να τον τοποθετήσει στο γραφείο του Νομάρχη στη Λάρισα.

Εκεί αρχίζει να ασχολείται με τα πολιτιστικά, με το «άρτος και θεάματα», προσπαθώντας να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών του πατέρα του. Η γνωριμία του με τη Δρόσω θα είναι καταλυτική για τη μετέπειτα πορεία του.

Κι όμως, ο Λευτέρης και η Δρόσω θα έρθουν πολύ κοντά στις Άγριες Μέλισσες, με τον νεαρό πρωταγωνιστή να την παρακινεί να ακολουθήσει τα όνειρά της. Η Δρόσω θα θαμπωθεί από την παρουσία του και από τον χαρακτήρα του.

Θα αισθανθεί ασφάλεια, θα δεθεί μαζί του, θα έρθουν πολύ κοντά. Ο Λευτέρης, όμως, είναι ερωτευμένος με άλλον και αρνείται να το παραδεχτεί, λόγω της καταπίεσης που δέχεται από την εποχή και από τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή Super Κατερίνα, η φιλία τους θα είναι πολύ δυνατή. Στην ιστορία αυτή, όμως, θα ενταχθεί και ο γιος του Τόλια, ο Θανασάκης, ο οποίος, ως έφηβος, ζει σε έναν δικό του κόσμο.

Φαίνεται πως οι δύο νεαροί θα ερωτευθούν. Με βάση τα τελευταία Spoilers, θα είναι το ζευγάρι που θα μας απασχολήσει αρκετά, στα νέα επεισόδια της σειράς.

Ο Δημήτρης Τσίκλης είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Λευτέρη Μεγαρίτη. Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος, μέχρι στιγμής έχουν πάρει τα πρώτα σενάρια στα χέρια τους, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουν τί θα συμβεί στην πορεία.

Όπως δήλωσε, ο Ακύλας θα είναι ένας ήρεμος, πράος άνθρωπος, όμως πάρα πολύ χειριστικός. Θα λειτουργεί υποχθόνια, βάζοντας ψηλά το δικό του συμφέρον και την δίψα του για εκδίκηση.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like