Άγριες Μέλισσες spoiler: Το σχέδιο της Ασημίνας για τον μικρό Σέργιο

Άγριες Μέλισσες spoiler: Μόνο ευχάριστες δεν θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια για την Ασημίνα.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το σχέδιο της Ασημίνας για τον μικρό Σέργιο

Όταν ο Τάκης Δοξαράς θα αποκαλύψει στους Σεβαστούς ότι ο Σέργιος δεν είναι παιδί της Ασημίνας, αλλά της αδελφής της Δρόσως που κοιμήθηκε με τον Νικηφόρο, η μεσαία από τις αδελφές Σταμίρη θα χάσει τον εαυτό της. Ο φόβος και ο πανικός θα την κυριεύσουν και θα κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο.

Η πρώτη της κίνηση θα είναι να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι των Σεβαστών. Φοβούμενη ότι η αδελφή της μπορεί να διεκδικήσει και τελικά να πάρει τον μικρό Σέργιο θα βρει καταφύγιο στον εραστή της τον Μπάμπη που θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει.

Ο Μπάμπης θα της βρει ένα σπίτι, λίγο έξω από το Διαφάνι, όπου θα μείνει προσωρινά για να βρει μία λύση.

Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος κάνει ό,τι μπορεί για να απομακρύνει τη γυναίκα του από κοντά του. Μη μπορώντας να καταλάβει τον φόβο που νιώθει και νομίζοντας ότι θέλει να ξεκινήσει μία νέα ζωή με τον εραστή της θα κάνει πράγματα που δεν τιμούν και που δεν ταιριάζουν καθόλου στον Νικηφόρο που αγαπήσαμε στον πρώτο κύκλο της σειράς.
Η ρήξη στη σχέση τους είναι πια πολύ μεγάλη και σε αυτό συμβάλλει και η προσπάθεια του Νικηφόρου θα διαλύσει τον συνεταιρισμό και να εκμεταλλευτεί την Ελένη και τους συγχωριανούς του.

Παράλληλα, η Ασημίνα έχει να αντιμετωπίσει και τη Δρόσω. Γνωρίζοντας πια ότι το μυστικό τους έχει αποκαλυφθεί δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα αντιδράσει και αν θα ζητήσει πίσω το παιδί της.

Έτσι, θα απευθυνθεί σε δικηγόρο προκειμένου να δει τι μπορεί να κάνει από νομικής πλευράς για να αντιμετωπίσει την αδελφή της και τον άντρα της που συμμαχούν εναντίον της. Η μόνη που θα σταθεί στο πλευρό της, όσο κι αν φαίνεται οξύμωρο, είναι η Μυρσίνη που ήταν και αυτή που οργάνωσε το σχέδιο.

Πώς θα αντιδράσει λοιπόν η μητέρα του Νικηφόρου για να φέρει και πάλι την ισορροπία στο σπίτι των Σεβαστών; Αυτό είναι κάτι που θα μάθουμε στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More