Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Στην αγκαλιά άλλου άνδρα η Ασημίνα – Ζητάει διαζύγιο

Άγριες Μέλισσες spoiler: Προς την έκδοση του διαζυγίου τους φαίνεται πως οδεύουν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε άλλο παρά «βελούδινο» θα είναι.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Στην αγκαλιά άλλου άνδρα η Ασημίνα – Ζητάει διαζύγιο

Οσοι τρέφατε ελπίδες ότι θα δείτε την Ασημίνα και τον Νικηφόρο ξανά μαζί, μάλλον πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα του οριστικού χωρισμού τους καθώς, εκτός από την αμοιβαία αγάπη και τον μικρό Σέργιο, τίποτε άλλο δεν φαίνεται να ενώνει το άλλοτε αγαπημένοι ζευγάρι. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Νικηφόρος δεν είναι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα του, την οποία βλέπει πια να παίρνει έναν δρόμο που πολλές φορές τη βάζει σε μεγάλο κίνδυνο, όπως η εμπλοκή της με την ΕΑΚ, ενώ την ίδια στιγμή δοκιμάζονται ξανά Κωνσταντής και Δρόσω.

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος έχοντας πια βάσιμες υποψίες πως ο αδελφός του και οι σύντροφοί του έχουν δολοφονηθεί από το καθεστώς, θυμωμένος και διψασμένος να πάρει εκδίκηση, απάγει τον ταξίαρχο Σκαφά και τον ανακρίνει για να μάθει την αλήθεια. Η εξαφάνιση του ισχυρού άντρα προκαλεί αναστάτωση και όλοι τον ψάχνουν, ενώ οι υποψίες σύντομα πέφτουν πάνω στον Πέτρο, που είναι αποφασισμένος να μάθει πάση θυσία την αλήθεια για τον αδελφό του.

Όμως, λίγο πριν τις αποκαλύψεις, μια αναπάντεχη εξέλιξη ανατρέπει τα σχέδιά του και τώρα κανονίζει να φύγει στο εξωτερικό για να γλιτώσει τη σύλληψη και τα βασανιστήρια.

Η Ασημίνα προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει και πήρε αυτή την απόφαση και τότε εκείνος τη φιλάει παθιασμένα, με την ίδια να ανταποκρίνεται και τελικά να κάνουν έρωτα, ενώ στη συνέχεια της εξομολογείται όσα νιώθει για εκείνη. Μετά από αυτό η Ασημίνα αρχίζει να ζητάει επίμονα από τον Νικηφόρο να επισπεύσουν τις διαδικασίες για το διαζύγιο ώστε να βγει γρήγορα καθώς δεν υπάρχει λόγος να το καθυστερούν.

Αυτή η επιμονή της τον βάζει σε υποψίες ότι έχει κάποιον άλλον άντρα στη ζωή της. Αρχίζει να το ψάχνει και δεν αργεί να μάθει πως ο Πέτρος είναι ο άντρας που της έχει πάρει τα μυαλά.

Εκτός από αυτό όμως ψάχνει και το ποιόν του συγκεκριμένου άντρα και όσα μαθαίνει τον εξοργίζουν και κάπου εκεί αρχίζει η κόντρα ανάμεσα σε Νικηφόρο και Ασημίνα, καθώς την κατηγορεί πως με αυτά που κάνει βάζει σε κίνδυνο ακόμα και τον μικρό Σέργιο. Σύντομα θα «φουντώσει» ξανά η κόντρα τους για την επιμέλεια, αλλά και για το διαζύγιο. Ο Πέτρος και οι αδελφές της θα είναι ξανά στήριγμα για εκείνη που θα παλέψει για να χωρίσει!

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like