Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Σε νέες περιπέτειες Κωνσταντής και Δρόσω

Άγριες Μέλισσες spoiler: Πανικός γίνεται με τους νέους χαρακτήρες που εισβάλλουν στη σειρά. Νέοι πρωταγωνιστές επηρεάζουν την υπόθεση, μπλέκονται με τους αγαπημένους μας ήρωες και αναπτύσσουν σχέσεις που καθορίζουν το μέλλον τους. Όλα αλλάζουν στα νέα επεισόδια, με τα Spoiler να διαρρέουν και τους τηλεθεατές να φωνάζουν: Που είναι ο Κωνσταντής και η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες;

Άγριες Μέλισσες spoiler: Σε νέες περιπέτειες Κωνσταντής και Δρόσω

Από τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η αγαπημένη μας Δρόσω κρατούσε σφιχτά τον μικρό Σέργιο, χαμογελαστή και ανανεωμένη. Στις εικόνες είδαμε και τον Νικηφόρο, την Λενιώ και την Ασημίνα, όπως επίσης και τον Κυριάκο με την Ουρανία. Όλα αυτά, σε ένα Διαφάνι σκοτεινό, όπου τα νέα της χούντας μόνο τρόμο και απόγνωση προκαλούν…

Τα τελευταία Spoiler αναφέρουν πως το ζευγάρι δε θα είναι μαζί από τα πρώτα επεισόδια. Ο χωρισμός τους έχει κρατήσει στο πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, χωρίς να αποτελεί μόνιμη κατάσταση. Πολλοί ανέφεραν πως η Δρόσω θα βρει αλλού τον έρωτα, χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ο Κωνσταντής θα είναι στη Λάρισα, με την απόσταση αυτή (έστω και μικρή) να κρατάει μακριά το ζευγάρι. Μαζί με τον Νικηφόρο λειτουργούν τη νέα τους μπουάτ, μια επιχείρηση κερδοφόρα, όμως με πολλά προβλήματα, λόγω της πολιτικής κατάστασης και των απαγορεύσεων.

Ο έρωτάς τους δεν έχει σβήσει. Θα υπάρξουν πολλές αμήχανες συναντήσεις των δύο πρωταγωνιστών, με τους δύο να κατεβάζουν χαμηλά το βλέμμα τους, μη μπορώντας να κρύψουν όσα νιώθουν. Με το Διαφάνι να μοιράζεται στα δύο, ανάμεσα σε αντιστασιακούς και χουντικούς, η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα μπλεχτούν σε νέες περιπέτειες, στις Άγριες Μέλισσες.

Είτε μαζί, είτε χωριστά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης. Άλλωστε, είναι ένα από τα ζευγάρια που μας απασχόλησε και θα μας απασχολήσει αρκετά στη συνέχεια.

You might also like