Άγριες Μέλισσες spoiler: Προκόπης και Λέτα – Θα υπάρξει άραγε επανασύνδεση;

Άγριες Μέλισσες spoiler: Θα συναντήσει ξανά ο Προκόπης την Λέτα, στις Άγριες Μέλισσες; Πράγματι, ο συγκεκριμένος χαρακτήρας της σειράς μας έχει απασχολήσει αρκετά. Μετά από όλα όσα πέρασε στη Λέρο, οι τηλεθεατές αγωνιούν για το μέλλον του.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Προκόπης και Λέτα – Θα υπάρξει άραγε επανασύνδεση;

Θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του; Να ξεπεράσει αυτό το τεράστιο σοκ; Να δει αισιόδοξα τη ζωή; Ο Προκόπης κάνει μεγάλες προσπάθειες να σταθεί στα πόδια του, να βρει τον παλιό του εαυτό.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο ηθοποιός που υποδύεται τον αγαπημένο μας κουρέα, μίλησε στον Τηλεθεατή για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για όλα όσα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.

Η σχέση του Προκόπη με τον Ζάχο είναι εκρηκτική. Τα δύο ξαδέρφια έχουν πιαστεί αρκετές φορές στα χέρια. Οι απόψεις τους είναι διαφορετικές και ο θυμός του Προκόπη μεγάλος. Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, δήλωσε:

«Ο Προκόπης δε γνωρίζει ότι ο Ζάχος έχει βοηθήσει την Ελένη. Για εκείνον είναι ένας άνθρωπος που βοήθησε τους πραξικοπηματίες να αναλάβουν την κυβέρνηση. Γι’ αυτό είναι κόκκινο πανί. Το θεωρεί μεγάλη ντροπή, ειδικά επειδή είναι συγγενής του και είναι πολύ απογοητευμένοι μαζί του».

Σχετικά με το εάν ο Προκόπης και η Λέτα θα είναι ξανά μαζί στις Άγριες Μέλισσες, αποκάλυψε:

«Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση πόσο έχει αγαπήσει ο κόσμος τον Προκόπη, πόσο τον έχει ξεχωρίσει, παρόλο που δεν είναι από τους ρόλους που τρέχουν την ιστορία μπροστά. Με έχει συγκινήσει πολύ αυτό. Το καλοκαίρι που ήμουν σε περιοδεία, όλοι με ρωτούσαν τι θα γίνει με τη Λέτα. Ο κόσμος θέλει να με αποκαταστήσει! Και φέτος αυτό μου λένε, “μόλις ηρεμήσεις από όλα αυτά που πέρασες στην εξορία, να πας να βρεις τη Λέτα!”».

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More