Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο νέος έρωτας και η νύχτα για την Δρόσω

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα μας απασχολήσουν αρκετά στις Άγριες Μέλισσες, καθώς και οι δύο θα γίνουν ένα με τη “νύχτα”, στα νέα επεισόδια της σειράς. Οι δυο τους θα παραμείνουν χωριστά, με το αγκάθι του έρωτά τους να τους τρυπάει τα σωθικά.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο νέος έρωτας και η νύχτα για την Δρόσω

Ο Κωνσταντής θα προσπαθήσει να πνίξει τον πόνο του στο αλκοόλ, με την μπουάτ να γίνεται το δεύτερο σπίτι του. Η Δρόσω θα παραμείνει στο Διαφάνι, στο πλευρό της Ουρανίας, βοηθώντας τη σημαντικά με τη νέα της μπουτίκ.

Παρηγοριά της θα είναι ο μικρός Σέργιος, αλλά και η Ασημίνα, η οποία θα την αγκαλιάσει ξανά με μεγάλη αγάπη και στοργή. Ένας έρωτας, όμως, θα σταθεί η αφορμή για να παρασυρθεί ξανά…

Ο νέος έρωτας, θα έρθει μέσα από τη νύχτα, χτυπώντας την πόρτα στη Δρόσω, στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με όσα γράφει το TiVi, τα όνειρα της Δρόσως για το θέατρο, τον κινηματογράφο και τη μουσική καριέρα δεν έσβησαν ποτέ.

Της δίνεται άλλη μια ευκαιρία να κυνηγήσει αυτό που πραγματικά ήθελε, όταν ακολούθησε τον Τάκη, στην Τρούμπα. Ένας νεαρός θα βρεθεί στον δρόμο της, ο οποίος θα την πείσει να ακολουθήσει τα όνειρά της.

Έτσι, η Δρόσω θα αρχίσει να εξερευνά -για ακόμη μια φορά- τα μονοπάτια αυτά, με την ελπίδα να φτάσει ψηλά. Φυσικά, η Ελένη και η Ασημίνα θα κάνουν τα πάντα για να την εμποδίσουν, με τον φόβο να μη μπλεχτεί ξανά στα δίχτυα που την έκαναν πριν χρόνια να υποφέρει.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like