Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας στήνει παγίδες – Με μισή ο ίδιος μου ο γιός

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Κι ενώ η Ελένη με τη Φωτεινή. τη Χατζίδου και τη Χριστίνα τρέχουν να σωθούν και να γλιτώσουν, ο Βόσκαρης εξαπολύει πίσω τους ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό και ορκίζεται να τις κάνει όλες να πληρώσουν.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας στήνει παγίδες – Με μισή ο ίδιος μου ο γιός

Όμως η ελευθερία για τη Φωτεινή κρατάει μερικά λεπτά μόνο καθώς λίγα μέτρα παρακάτω μια σφαίρα από τους δεσμοφύλακες θα την πετύχει θανάσιμα και εκείνη θα αφήσει την τελευταία της πνοή! Η Ελένη είναι συντετριμμένη από τον θάνατο της γυναίκα που αισθάνθηκε σαν μάνα τα έξι χρόνια που βρισκόταν στη φυλακή, ενώ παράλληλα αποχαιρετά και τη Χριστίνα που φεύγει με τον Νικόλα. Η Χατζίδου και η Ελένη μένουν μόνες τους ν’ αποφασίσουν τι θα κάνουν από ‘δω και πέρα, ενώ ο Βόσκαρης έρχεται πια αντιμέτωπος με τις πράξεις του και μένει χωρίς κανέναν σύμμαχο κινδυνεύοντας να χάσει τη θέση του.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας στήνει παγίδες - Με μισή ο ίδιος μου ο γιός

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά στις Άγριες Μέλισσες, στο σπίτι των Σεβαστών ο Νικηφόρος αρνείται να υπογράψει για να επιστρέφει την περιουσία στον πατέρα του και ο Δούκας καταρρακώνεται καθώς βλέπει πως ο γιος του έχει στραφεί για τα καλά εναντίον του.

«Με μισεί! Ο ίδιος μου ο γιος με μισεί! Ο αχάριστος, του τα δώσαμε όλα έτοιμα, δεν έκανε τίποτα και τώρα προσπαθεί να το παίξει αφεντικό στον ίδιο του τον πατέρα», λέει εκνευρισμένος, αλλά η Μυρσίνη έρχεται να τον εμψυχώσει και να του δώσει για άλλη μια φορά τη λύση στο πρόβλημα.

Στο μεταξύ και ο Κωνσταντής αποφασίζει να κρατήσει τα χωράφια του και να μην τα δώσει πίσω στον πατέρα του και μαζί με τον Μελέτη κατεβαίνουν στην Αθήνα για δουλειές.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας στήνει παγίδες - Με μισή ο ίδιος μου ο γιός

Την ίδια ώρα στην σειρά του ΑΝΤ1, καθώς η Ελένη τρέχει να σωθεί, ένα απρόσμενο περιστατικό θα γίνει και η αφορμή για την ελευθερία της. Η κόρη του υπουργού Δικαιοσύνης Πεσματζί και ο αρραβωνιαστικός της επεμβαίνουν στο αυτοκίνητό τους, αλλά άγνωστοι έχουν στήσει ενέδρα στο ανυποψίαστο ζευγάρι. Οι εντολές είναι σαφείς: «Βγάλτε τους από τη μέση». Η Ελένη όπως κρύβεται, αντιλαμβάνεται πως οι άντρες που κρατάνε όπλο δεν είναι οι φύλακες που την ψάχνουν και βλέπει ότι σημαδεύουν ένα νεαρό Ζευγάρι. Άγριες Μέλισσες Spoiler

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας στήνει παγίδες - Με μισή ο ίδιος μου ο γιός

Έτσι αποφασίζει να δράσει προκειμένου να τους σώσει. «Σταματήστε, τι κάνετε εκεί;», φωνάζει και όπως πάει κατά πάνω τους, η μία από τις σφαίρες που προοριζόταν για τους δύο νέους βρίσκει την Ελένη στο στήθος. Οι άγνωστοι τρέπονται σε φυγή, ενώ η κοπέλα με τον αρραβωνιαστικό της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στην Ελένη, την οποία μεταφέρουν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και σε κώμα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να την κρατήσουν ζωντανή και οι ώρες στο χειρουργείο είναι ατελείωτες. Ο τραυματισμός της Ελένης θα κάνει τον γύρο του Διαφανίου και ο Λάμπρος με την Ασημίνα θα τρέξουν στο πλευρό της:

«Δεν θ’ αντέξω να πάθει κάτι η Λενιώ, Δεν θα αντέξω αυτό το βάρος», λέει στον Λάμπρο και εκείνος την καθησυχάζει: «Τίποτα δεν θα πάθει! θα δεις, όλα θα πάνε καλά». Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της ο Βόσκαρης για να παραμείνει διεύθυνση των φυλακών. Το μίσος του μάλιστα θα τον οδηγήσει στα μονοπάτια του θανάσιμου παρελθόντος του.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More