Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας διαλυμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η μεγάλη μέρα πλησιάζει. Η δίκη που περιμέναμε έρχεται στις Άγριες Μέλισσες και ο Δούκας βρίσκεται απέναντι στα ίδια του τα παιδιά. Από το Παρίσι έχει φτάσει και η Πηνελόπη, η οποία δείχνει αποφασισμένη να παλέψει για τον άδικο χαμό του Αλέξη Γραμματικού.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας διαλυμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Στέκεται μπροστά στους ενόρκους και κατηγορεί ανοιχτά τον πατέρα της για όλα του τα εγκλήματα. Ενώ η δίκη αφορά μόνο τον θάνατο του Θέμελη, νέα εγκλήματα έρχονται στο φως και ανατρέπουν την υπόθεση.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης κάνει τα πάντα για να αθωωθεί ο Δούκας Σεβαστός, θέλοντας να φέρει εις πέρας το δικό του προσωπικό όφελος. Στα σχέδιά του είναι η δημιουργία ενός αεροδρομίου, ένα εγχείρημα που ο Δούκας μπορεί να αναλάβει…

Ο Θανόπουλος πιέζει τον Δούκα να συνέλθει, να πάρει θέση, να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ο Δούκας, βλέποντας τα παιδιά του να καταθέτουν εναντίον του, θεωρεί τη δίκη χαμένη στις Άγριες Μέλισσες.

Έτσι, απομακρύνεται και παρακολουθεί σιωπηλός τα γεγονότα, νιώθοντας ένα τεράστιο κενό. Έχει χάσει όλη του την οικογένεια και τώρα χάνει και τα ίδια του τα παιδιά. Το μίσος στα βλέμματά τους, τσακίζει τον πρωταγωνιστή.

Οι γνώσεις που έχει αποκτήσει η Πηνελόπη πάνω στη νομική, αλλά και η κατάθεση της Δόμνας, θα δυσκολεύσουν την κατάσταση. Ο Δούκας είναι διαλυμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ως από μηχανής θεός θα εμφανιστεί ο Ακύλας. Θα βάλει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα οδηγήσει τους πρωταγωνιστές στα άκρα…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like