Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη για τον φόνο του Θέμελη

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η νύχτα που άλλαξε την Ελλάδα για τα επόμενα 7 χρόνια. Πέντε μήνες μετά, τα τραγικά γεγονότα στο Διαφάνι, η δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. Η βία κι ο φόβος έχουν σκεπάσει όλη τη χώρα. Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν περιμένοντας ένα θαύμα όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου και κάποιοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών όπως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός του Αχιλλέα, που βγαίνει από τη φυλακή έχοντας στο μυαλό του μεγαλεπήβολα σχέδια εξουσίας και εκδίκησης.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη για τον φόνο του Θέμελη

Στο πλευρό του ο Μελέτης που έχει συνάψει σχέση με την κόρη του, Κορίνα. Από την άλλη οι άνθρωποι της οικογένειας Σταμίρη και Σεβαστού έχουν καινούριες δουλειές, καινούριες ζωές αλλά όλοι τους προσπαθούν ακόμα να συνηθίσουν τις πληγές τους αλλά και τη νέα τάξη πραγμάτων. Ο εκδότης Πέτρος Ορφανίδης και ο ταγματάρχης Ζάχος Λυκογιάννης είναι οι άνθρωποι που θα συνδεθούν άρρηκτα με τις ζωές των Ασημίνα και Ελένη Σταμίρη, αντίστοιχα.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη θα δεχτούν ίσως το ισχυρότερο πλήγμα από τα παιδιά τους, όταν ανοίγει ξανά ο φάκελος για τη δολοφονία του Θέμελη, του Λούβαρη και των εισαγγελέων Ανδρεάδη και Γραμματικού. Η Πηνελόπη που έχει επιστρέψει από το Παρίσι, σαν δικηγόρος πια, ενώνει τις δυνάμεις της με τα αδέλφια της και είναι έτοιμοι να καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους, που κινδυνεύει αν βρεθεί ένοχος, όχι με φυλακή, αλλά με τη θανατική ποινή! Ο Δούκας με τη Μυρσίνη δεν μπορούν να χωνέψουν πως τα παιδιά τους θα καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους στο δικαστήριο και η ισχυρή κυρία Σεβαστού είναι αποφασισμένη να τους αλλάξει γνώμη και να τους κερδίσει πίσω.

Στο μεταξύ, ο Ακύλας μαθαίνει πως η Κορίνα έχει σχέση με τον Μελέτη που του ζητάει το χέρι της. Η Ζωή διαφωνεί με την επιλογή της κόρης της αλλά η Κορίνα την απειλεί πως θα αποκαλύψει το μυστικό της μητέρας της. Ο Νικηφόρος υποψιάζεται πως ο Κωνσταντής του κρύβει κάτι καθώς βλέπει τα χρωστούμενα να αυξάνονται, ενώ στο μαγαζί θα εμφανιστεί κάποιος παλιός γνώριμος από την Τρούμπα, ο Νώντας. Την ώρα που ο Κωνσταντής με τον Δούκα μοιράζονται στο κρεβάτι την ίδια γυναίκα.

Ομως, η Ελένη, όπως και όλο το χωριό, είναι επιφυλακτική απέναντι στον πρώην αγαπημένο της καθώς είναι πλέον ταγματάρχης της δικτατορίας. Οι Διαφανιώτες προσπαθούν να βοηθήσουν τον Λάμπρο να κρυφτεί, ενώ ο Ντούνιας τον ψάχνει μανιωδώς. Ο Μπάμπης θα οδηγήσει τον δάσκαλο στο βουνό μαζί με τον Προκόπη και τους υπόλοιπους.

Ο Ακύλας με τον Καλογερά ψάχνουν επενδυτές για να προχωρήσουν το σχέδιο του αεροδρομίου και βάζουν στο στόχαστρο τον Δούκα, ο οποίος αποδεικνύεται ένα δυνατό χαρτί για τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Ετσι ο Μελέτης, που είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο οικογένειες, τους φέρνει σε επαφή και όλοι μαζί γευματίζουν προς τιμή των αρραβώνων του Μελέτη με την Κορίνα. Ομως, η βραδιά δεν θα κυλήσει όπως τα υπολόγιζαν καθώς ένα ακραίο γεγονός θα τους συγκλονίσει όλους. Αυτοί όμως είναι όλοι οι νέοι χαρακτήρες.

Την ίδια ώρα, ο Ντούνιας και οι άντρες του ανακαλύπτουν το κρησφύγετο στο βουνό, ο Κωνσταντής αναγκάζεται να πάει στο Διαφάνι και μετά από πολύ καιρό συναντάει τη Δρόσω, ενώ η Ασημίνα παίρνει μια σημαντική πληροφορία από τον Πέτρο.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like