Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Νέος έρωτας για την Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν με μεγάλες ανατροπές και πολλές αποκαλύψεις, αφού ο Κωνσταντής μετά τον χωρισμό του από την Δρόσω καταρρέει και πνίγει την πίκρα του στο αλκοόλ, ενώ εκείνη τον ξεπερνά με τον γιο του Άκυλα Μεγαρίτη.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Νέος έρωτας για την Ασημίνα

Η Δρόσω δουλεύει στο πλευρό της Ουρανίας, που πλέον έχει τη δική της μπουτίκ ρούχων, ενώ οι σχέσεις της με την αδελφή της, Ασημίνα φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Αν και η Δρόσω έχει χωρίσει από τον Κωνσταντή, οι δυο τους καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να καταφέρουν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η γνωριμία της με τον γιο του Ακύλα, Λευτέρη, θα την οδηγήσει στο δρόμο του θεάτρου και του κινηματογράφου, τη στιγμή που ο Κωνσταντής διαμένοντας στη Λάρισα με τον Νικηφόρο, περνάει δύσκολα τόσο εξαιτίας του χωρισμού του από τη Δρόσω, όσο της απόρριψης των γονέων του και του τσακωμού του με τον Μελέτη.

Έτσι, ο Κωνσταντής βυθίζεται στη θλίψη του, βρίσκοντας παρηγοριά στο αλκοόλ, παρά τις προσπάθειες του Νικηφόρου να τον συνεφέρει. Μια νέα, επιπόλαιη σχέση μοιάζει να είναι η ιδανική λύση για να ξεπεράσει τη Δρόσω, μέχρι που, ωστόσο, θα αποκαλυφθεί το μυστικό της.

Ο Νικηφόρος από την άλλη, εργάζεται ως σύμβουλος του νομάρχη Θεσσαλίας γράφοντας για εκείνον λόγους, καθώς είναι το δεξί του χέρι. Παράλληλα, έχουν ανοίξει μαζί με τον Κωνσταντή ένα νυχτερινό κέντρο στη Λάρισα.

Η τοποθέτηση ενός νέου καθεστωτικού νομάρχη θα τον φέρει αντιμέτωπο με νέες εξελίξεις και αποφάσεις. Την ίδια στιγμή, βρίσκεται σε διάσταση με την Ασημίνα, βλέποντας τον γιο του σε προγραμματισμένες επισκέψεις.

Όλα δείχνουν πως έχει ξεπεράσει την Ασημίνα, μέχρι που τη βλέπει στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like