Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η νύχτα γοητεύει ξανά την Δρόσω – Ποιος είναι ο λόγος;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο χωρισμός του Κωνσταντή και της Δρόσως στο τέλος του β’ κύκλου στις Άγριες Μέλισσες ήταν μονόδρομος, ύστερα από τα τραγικά συμβάντα που συνέβησαν και τις αποκαλύψεις. Και οι δύο παλεύουν με τα συναισθήματά τους για να κρατηθούν ο ένας μακριά από τον άλλον και οι νέες εξελίξεις θα τους απομακρύνουν ακόμα περισσότερο, αλλά θα τους φέρουν και αντιμέτωπους με νέα δεδομένα στη ζωή τους.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η νύχτα γοητεύει ξανά την Δρόσω – Ποιος είναι ο λόγος;

Μετά τον «οριστικό» χωρισμό του με τη Δρόσω, ο Κωνσταντής έφυγε στη Λάρισα και όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει, μένει μαζί με τον Νικηφόρο, με τον οποίο έχουν αφήσει στο παρελθόν τις κόντρες τους και μαζί χτίζουν ξανά την αδελφική τους σχέση σε πιο γερές βάσεις. Μάλιστα, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ανοίξουν μία μπουάτ (που εκείνη την εποχή αυτού του είδους διασκέδασης ανθούσε), που μάλιστα θα έχει και επιτυχία.

Ομως για τον Κωνσταντή όσο και να έχει πετύχει ξανά τόσο επιχειρηματικά όσο και στη ζωή του, το αγκάθι μέσα του παραμένει ο χωρισμός του από τη Δρόσω, αλλά και η διάλυση της φιλίας του με τον Μελέτη! Μη έχοντας από πού να πιαστεί, ο Κωνσταντής το ρίχνει στο ποτό και η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, καθώς αντιμετωπίζει σε επικίνδυνο βαθμό πρόβλημα με τον αλκοολισμό.

Εκεί αρχίζουν ξανά οι κόντρες του με τον Νικηφόρο, ο οποίος προσπαθεί -χωρίς αποτέλεσμα- να τον σώσει από τον βούρκο στον οποίο έχει πέσει. Παράλληλα με το ποτό, ο Κωνσταντής αναλώνεται σε ερωτικές περιπέτειες της μιας βραδιάς προκειμένου να ξεπεράσει τη Δρόσω! Ομως μία επιπόλαιη σχέση με μία από αυτές τις κοπέλες, η οποία δεν βρέθηκε τυχαία στον δρόμο του και κρύβει ένα τρομερό μυστικό, θα φέρει τα πάνω κάτω και θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Από την άλλη πλευρά, η Δρόσω δουλεύει πια μαζί με την Ουρανία στην μπουτίκ που έχει ανοίξει στο Διαφάνι και η σχέση της με την Ασημίνα δείχνει να έχει αποκατασταθεί πλήρως! Και για εκείνη ο χωρισμός της από τον Κωνσταντή είναι ένα μαράζι που την τρώει μέσα της και παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί όσο μπορεί μακριά του. Οπως και εκείνος, έτσι και εκείνη δεν τον έχει ξεπεράσει και προσπαθεί μέσω της δουλειάς της στην μπουτίκ και του μικρού Σέργιου να ξεχνάει τον πόνο που νιώθει. Μέχρι που στον δρόμο της εμφανίζεται ο γιος του Ακύλα Μεγαρίτη.

Όμως δεν είναι μόνο αυτή η συγκλονιστική εξέλιξη, καθώς από το πρώτο κιόλας επεισόδια, στο Διαφάνι θα βρεθεί ένα πτώμα.

Ο Λευτέρης Μεγαρίτης θα γοητευτεί από εκείνη και θα δείξει ένα πρόσωπο τελείως διαφορετικό από αυτό του αδίστακτου πατέρα του. Εχει και εκείνος τις δικές του γνωριμίες και βλέποντας την αγάπη της κοπέλας για τη μουσική και το θέατρο, θα την προτρέψει να κυνηγήσει τα όνειρά της. Υστερα από πολλά χρόνια, η Δρόσω δείχνει να εμπιστεύεται ξανά κάποιον άνθρωπο και η αλήθεια είναι πως η γνωριμία της μαζί του θα την οδηγήσει στον δρόμο του θεάτρου και του κινηματογράφου που εκείνη την εποχή γνώριζε μεγάλη άνθηση.

Η ενασχόλησή της όμως ξανά με τη νύχτα και με τα φώτα του θεάτρου θα τη φέρει αντιμέτωπη με τις αδελφές της, που φοβούνται να μην πέσει ξανά στα δίχτυα της πορνείας και του εύκολου χρήματος!

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like