Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Κορίννα έτοιμη να ομολογήσει το μυστικό της Ζωής

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Έτοιμη να ρίξει την βόμβα της είναι η Κορίνα, στις Άγριες Μέλισσες. Η κατάσταση στο σπίτι είναι ήδη τεταμένη, με τη Ζωή να φυγαδεύει τον Λευτέρη από τον πατέρα του. Ο Ακύλας είναι έξαλλος και τον ψάχνει παντού, με σκοπό να του κάνει κακό.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Κορίννα έτοιμη να ομολογήσει το μυστικό της Ζωής

Η κατάσταση δε θα αργήσει να βγει εκτός ελέγχου. Η Κορίνα, όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει, θα αναθεωρήσει για τον πατέρα της. Μαζί με τη θεία της, την Αιμιλία, θα στραφούν απέναντί του, με αποτέλεσμα ο Ακύλας να μένει μόνος του. Μόνο που αυτό θα αργήσει να συμβεί…

Η Κορίνα, προς το παρόν, τον λατρεύει. Μαθαίνει πως ο Ακύλας είχε βάλει κοριούς στο τηλέφωνο και αντιλαμβάνεται πως όλα αυτά έγιναν για τη Ζωή. Έτσι, αποφασίζει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια που επικρατεί στο σπίτι της, με τον λάθος τρόπο.

Η νεαρή ηρωίδα αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον πατέρα της. Θα του ομολογήσει πως ο Κωνσταντής Σεβαστός ήταν ο εραστής της μητέρας της. Με αυτή την αποκάλυψη θεωρεί πως θα μπει μία τάξη στο σπιτικό τους.

Ο Μελέτης μαθαίνει τις προθέσεις της Κορίνας και ξεσπά. Εάν ο Ακύλας μάθει για τον φίλο του, σίγουρα θα τον σκοτώσει. Προσπαθεί να αποτρέψει την σύζυγό του, εκείνη, όμως, είναι αποφασισμένη. Θέλει να το φτάσει στα άκρα.

Η Αιμιλία ενημερώνεται για τις κινήσεις της ανιψιάς της και αναλαμβάνει δράση. Την πιάνει και της ξεκαθαρίζει πως εάν ομολογήσει θα φέρει την απόλυτη καταστροφή. Η Κορίνα είναι εξοργισμένη, στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα να μην ακούει κανέναν. Θα πει την αλήθεια στον πατέρα της; Ο Μελέτης και η Αιμιλία βρίσκονται σε σοκ.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More