Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη καταφέρνει να κλείσει τον Βόσκαρη Φυλακή

Θα ηρεμίσουν άραγε τα πράγματα στο Διαφάνη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νέστορας πάει στο αστυνομικό τμήμα καθώς ο Νικολαίδης από την ασφάλεια Βόλου, τον ανακρίνει για τον Μπεκιάρη. Μαζί με τον Προύσαλη καταλαβαίνουν πως σφίγγει ο κλοιός γύρω τους.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη καταφέρνει να κλίσει τον Βόσκαρη Φυλακη

Ο Βόσκαρης είναι εκεί και εκμεταλλευόμενος την κατάσταση αποφασίζει να μπλέξει την Ελένη στην υπόθεση αυτή, όταν μαθαίνει πως είχε στο παρελθόν σχέση με τον θωμά Κυπραίο, χωρίς βέβαια εκείνη να έχει ιδέα του τι είχε συμβεί! Έτσι τη στοχοποιεί στον Νικολαΐδη ως σύνεργό του: «Η Ελένη Σταμίρη είχε σχέση με τον Θωμά Κυπραίο! Δεν μπορεί να μην ήξερε τη δράση του και το ποιος ήταν! Τον κάλυπτε και ήξερε να το κάνει μιας και εκείνη είναι δολοφόνος και για ένα χρόνο έκρυβε την αλήθεια απ’ όλους».

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη καταφέρνει να κλίσει τον Βόσκαρη Φυλακη

Τότε ο Νικολαίδης ζητάει να  τη δει για να καταθέσει και η Ελένη καταλήγει ξανά στα χέρια του Βόσκαρη. «Τι θέλεις και με σέρνεις εδώ;», τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: «Δεν  σταματάς να με εκπλήσσεις με τη δράση σου, Ελένη Σταμίρη. Αλήθεία, πόσους ακόμα έχεις σκοτώσει και το παίζεις αθώα πίσω από το προσωπείο της δήθεν δυνατής και δίκαιης γυναίκας; Ή της κακομοίρας χήρας;». Η Ελένη τον κοιτάζει καλά-καλά: «Τι είναι αυτά που λες; Δεν σε καταλαβαίνω!»

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη καταφέρνει να κλίσει τον Βόσκαρη Φυλακη

Ο Νικολαίδης επεμβαίνει και τη σοκάρει: «Σας καλέσαμε για την υπόθεση του Θωμά Κυπραίου και τη δράση του στην Κατοχή! Το γνωρίζατε ότι ήταν προδότης;», τη ρωτάει και εκείνη δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη με όσα ακούει και φυσικά αρνείται πως γνώριζε κάτι τέτοιο για εκείνον, όπως επίσης και πως ο Νέστορας είχε σχέσεις με μια ομάδα που δημιουργήθηκε για να τιμωρεί τους προδότες.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη καταφέρνει να κλίσει τον Βόσκαρη Φυλακη

Την αφήνουν να φύγει λόγω έλλειψης στοιχείων και πάει να βρει τον Νέστορα, όπου του ζητάει εξηγήσεις. «Ο Θωμάς ήταν εκείνος που σκότωσε τον γιο μου, Ελένη». της αποκαλύπτει και της εξιστορεί όλα όσα έγιναν από την αρχή μέχρι και το τραγικό τέλος του Θωμά! Η Ελένη δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει για το ένοχο παρελθόν μεταξύ του Κυπραίου και του Νέστορα, ενώ παράλληλα η έρευνα του Βόσκαρη θα τον οδηγήσει σε μια ακόμα απρόσμενη ανακάλυψη: τη δολοφονία του Γεωργαλά από τα χέρια του Θωμά! θα καταφέρει να ενοχοποιήσει την Ελένη και να την οδηγήσει ξανά σ’ ένα κελί; Άγριες Μέλισσες Spoiler

Την ίδια ώρα, όμως, και εκείνη είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει τον Βόσκαρη για όσα έχει κάνει και αποφασίζει να βρει κι άλλες φυλακισμένες που βασανίστηκαν από τα χέρια του. Ετσι βρίσκεται μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη που θα της δώσει τα όπλα να πολεμήσει τον Μάνο, όταν η Λέτα, πρώην φυλακισμένη, της λέει πως είναι έτοιμη να τον τιμωρήσουν!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη καταφέρνει να κλίσει τον Βόσκαρη Φυλακη

Οι δύο γυναίκες συνεχίζουν να μαζεύουν μαρτυρίες εναντίον του πρώην διευθυντή των φυλακών. Μάλιστα η Λέτα βρίσκει τρόπο να στριμώξουν το γιατρό που έκανε έκτρωση στην Ελένη, αλλά εκείνος ενημερώνει τον Μάνο, ο οποίος ξεμοναχιάζει τη Λέτα και προσπαθεί να μάθει τα σχέδιά τους. Παράλληλα, συνεχίζει τις έρευνες για τον φόνο του Γεωργαλά και ακολουθεί τα στοιχεία που τον οδηγούνε στον μοναχό Ματθαίο της μονής Εσταυρωμένου. Ο αγώνας δρόμου ανάμεσα στον Βόσκαρη και την Ελένη για το ποιος θα προλάβει να κλείσει τον άλλον στη φυλακή έχει ξεκινήσει, με τη Σταμίρη να έχει στα χέρια της έναν γερό άσο που θα οδηγήσει τον βασανιστή της πίσω από ένα κελί!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη καταφέρνει να κλίσει τον Βόσκαρη Φυλακη

Οταν ο Θωμάς ετοιμαζόταν να παντρευτεί με την Ελένη, ο Γεωργαλάς, παλιός φίλος του Νέστορα, εμφανίστηκε απρόσμενα στην είσοδό του αναγκάζοντας τον Κυπραίο να φύγει σαν τον κλέφτη, αφήνοντας την Ελένη στην εκκλησία. Στον δρόμο έκανε χρήση μορφίνης που τον άφησε αναίσθητο, όταν δύο μοναχοί τον βρήκαν και τον μετέφεραν στο μοναστήρι τους. Εκεί, αφού κατάφερε να γίνει καλά, έδωσε χρήματα στον μοναχό Ματθαίο προκειμένου να πάει στο Διαφάνι και να μάθει αν ο Γεωργαλάς είναι ακόμα εκεί. Άγριες Μέλισσες Spoiler

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη καταφέρνει να κλίσει τον Βόσκαρη Φυλακη

Οταν τον διαβεβαίωσε πως ο άντρας αυτός ετοιμαζόταν να φύγει, τότε και ο θωμάς πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Ομως οι δύο παλιοί γνώριμοι συναντήθηκαν τυχαία και ο Γεωργαλάς αναγνώρισε στο πρόσωπο του Κυπραίου τον προδότη στον πόλεμο! Ο θωμάς μη έχοντας άλλη λύση τον σκότωσε μονολογώντας: «Δεν έπρεπε να με αναγνωρίσεις», και θάβει το πτώμα του. Αρκετούς μήνες αργότερα ο μοναχός Ματθαίος εμφανίζεται ξανά στο Διαφάνι για έρανο και περνάει από το σπίτι του Νέστορα, όπου σοκαρισμένος μαθαίνει πως ο Γεωργαλάς δολοφονήθηκε την ίδια μέρα που έφυγε από εκεί.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη καταφέρνει να κλίσει τον Βόσκαρη Φυλακη

Οι υποψίες του μοναχού πέφτουν κατευθείαν στον Θωμά και εκείνος καταλαβαίνει πως το μυστικό του κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Οι δύο άντρες βρίσκονται αντιμέτωποι και ο μοναχός Ματθαίος του υπόσχεται πως δεν πρόκειται ποτέ να πει για τη δολοφονία, αλλά έβαλε τον Θωμά να του ορκιστεί πως δεν θα τον μπλέξει ποτέ στις παρανομίες του. Και έτσι έφυγε χωρίς ποτέ ξανά να συναντηθούν οι δρόμοι τους…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More