Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Δρόσω σταρ του θεάτρου

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Δρόσω θα κάνει την μεγάλη ανατροπή, στα νέα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Έχοντας μάθει καλά την τέχνη, θα παραμείνει στο πλευρό της Ουρανίας, βοηθώντας τη στο νέο της ξεκίνημα με την μπουτίκ.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Δρόσω σταρ του θεάτρου

Θα συμβάλλει στα έξοδα του σπιτιού, ενώ θα μεγαλώνει με τεράστια ευτυχία τον γιο της, τον μικρό Σέργιο. Η ψυχή της θα έχει αγαλλιάσει μέσω της συμφιλίωσης της με την Ασημίνα.

Όλα θα κυλούν όμορφα στο Διαφάνι, μέχρι την μεγάλη ημέρα που θα ανακοινωθεί η μαύρη αυτή περίοδος που θα σκεπάσει με σκοτάδι τις ψυχές τους. Φαίνεται, όμως, πως η Δρόσω θα βρει τον τρόπο να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Ένας νέος άντρας θα την παρακινήσει να ανοίξει τα φτερά της, πραγματοποιώντας την μεγάλη της επιθυμία. Τα βήματά της την είχαν οδηγήσει στην Τρούμπα, με την ελπίδα κάποια στιγμή να βγάλει δίσκο.

Αυτό, στο πλευρό του Τάκη Δοξαρά, δεν ήρθε ποτέ. Τώρα, όμως, πιο ώριμη και αποφασισμένη, είναι διατεθειμένη να κυνηγήσει αυτό που θα την οδηγήσει στη δική της προσωπική δόξα. Η Δρόσω, στα νέα επεισόδια Άγριες Μέλισσες, θα κάνει δειλά – δειλά την πρώτη αρχή στον χώρο του θεάματος. Θα κλείσει το μάτι στη μοίρα της, αρπάζοντας τις ευκαιρίες που συναντά.

Σε αυτό διστακτικές θα είναι η Ασημίνα και η Λενιώ, οι οποίες θα φοβηθούν πολύ για την αδελφή τους. Δε θέλουν σε καμία περίπτωση να παρασυρθεί και να μπλέξει ξανά στους δρόμους της Τρούμπας.

Η Δρόσω, όμως, δείχνει πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ. Στέκεται στα πόδια της και κυνηγά αυτό που ονειρευόταν από παιδί. Τον χώρο του θεάματος.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like