Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Δρόσω δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Κωνσταντής κάνει πρόταση γάμου στην Δρόσω, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες. Πράγματι, το ζευγάρι φαίνεται πως έρχεται όλο και πιο κοντά. Η Δρόσω δέχεται να δώσουν μία ευκαιρία στη σχέση τους, με τον Κωνσταντή να συνέρχεται.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Δρόσω δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον Κωνσταντή

Αφήνει πίσω του το αλκοόλ και ετοιμάζεται να κάνει μία νέα ζωή, δίπλα στην αγαπημένη του Δρόσω. Κάνει το βήμα και ανακοινώνει στα αδέλφια του πως μαζί με την Δρόσω, αποφάσισαν να δώσουν μία ευκαιρία στη σχέση τους.

Η Πηνελόπη και ο Νικηφόρος χαίρονται πολύ για την εξέλιξη αυτή. Μόνο που ο Κωνσταντής δε μένει μόνο στην οικογενειακή ανακοίνωση. Θέλει να επισημοποιήσει τη σχέση τους, θέλει να την παντρευτεί.

Έτσι, σύμφωνα με όσα γράφει ο Τηλεθεατής για τις Άγριες Μέλισσες, ο Κωνσταντής κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω, ζητώντας της να αφήσουν πίσω όλα όσα τους χωρίζουν. Θέλει να είναι μαζί, θέλει να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια. Βέβαια, η Δρόσω διστάζει.

Τρέμει στην ιδέα πως όλα θα τιναχθούν ξανά στον αέρα. Φοβάται για τη συνέχεια, για το μέλλον τους. Έτσι, του ζητάει να περιμένουν λίγο ακόμη, με τα σχέδια του Κωνσταντή να μπαίνουν στον πάγο.

Όπως και να έχει, οι δυο τους αποφασίζουν να είναι μαζί, παρά τις δυσκολίες. Όλα αυτά, μέχρι κάποιες αποκαλύψεις να έρθουν στο φως. Η Ζωή Μεγαρίτη, ερωτευμένη με τον Κωνσταντή, θα προδώσει άθελά της το μυστικό τους. Ποια θα είναι η αντίδραση της Δρόσως; Το μόνο σίγουρο είναι πως η αγάπη του ζευγαριού είναι τεράστια και ικανή να τα νικήσει όλα.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like