Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η δίκη Βόσκαρη – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η μεγάλη μέρα πλησιάζει. Μετά από το έντονο σασπένς που προκάλεσε στους τηλεθεατές η δίκη της Λενιώς, έρχεται επιτέλους και η δίκη του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες! Το κοινό θα ζήσει στιγμές αγωνίας, παρακολουθώντας τα συγκεκριμένα επεισόδια, όπως τότε, με την εκδίκαση της Ελένης. Αυτή την φορά όμως, η δίκη θα είναι πολύ διαφορετική.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η δίκη Βόσκαρη – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Το πρόσωπο που δικάζεται είναι πράγματι ένοχο, για πολλαπλά κακουργήματα. Η Ελένη, μετά από χρόνια, βρέθηκε ξανά στην ίδια δικαστική αίθουσα, απέναντι στον άνθρωπο που της κατέστρεψε την ζωή. Ποιοι θα παρευρεθούν στην δίκη και πώς θα εξελιχθεί η διαδικασία μπροστά στους δικαστές;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η δίκη Βόσκαρη - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Η δίκη του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες, δε θα μοιάζει τόσο με την δίκη της Ελένης. Θα λείπουν αρκετοί σημαντικοί χαρακτήρες από την αίθουσα του δικαστηρίου. Δε θα παραστούν ούτε οι αδερφές της Ελένης, αλλά ούτε και οι κάτοικοι του Διαφανίου. Συγκεκριμένα, στην δίκη θα βρίσκονται ο Βόσκαρης, η Ελένη, οι δικηγόροι τους, οι μάρτυρες, οι δικαστές και οι ένορκοι.

Ακόμη, θα παρουσιαστούν και κάποια άτομα, άμεσα εμπλεκόμενα με την υπόθεση. Η δίκη αυτή θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, με απόφαση του δικηγόρου της Ελένης, του Μιχάλη Σαράφη. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από τις σκληρές μαρτυρίες που θα ακουστούν στο δωμάτιο αυτό του δικαστηρίου. Οι περιγραφές θα είναι ανατριχιαστικές, με αποτέλεσμα ο δικηγόρος να ζητήσει την προστασία των θεατών. Οι δικαστές θα το δεχτούν, με αποτέλεσμα η Ελένη να δώσει αυτόν τον αγώνα μόνη της.

Πάμε να δούμε τώρα μάρτυρες της υπόθεσης…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές θα έρθουν προετοιμασμένες. Από τη μία πλευρά θα σταθούν ο Βόσκαρης, η Σοφούλα, ο δικηγόρος του, ο επιθεωρητής των φυλακών και ο γυναικολόγος. Όλοι αυτοί, φοβούμενοι από τον αδίστακτο αυτόν άνδρα, θα καταθέσουν υπέρ του, επισημαίνοντας το πόσο καλός και αθώος χαρακτήρας είναι ο Μάνος Βόσκαρης. Ακόμη και η Σοφούλα, θα κληθεί να ψευδομαρτυρήσει.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η δίκη Βόσκαρη - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Από την άλλη, θα βρίσκεται η Λενιώ, στην αγκαλιά του Λάμπρου. Μαζί της θα είναι η Λέτα, αποφασισμένη να δώσει την δική της μάχη. Στο πλευρό της Ελένης θα παραστεί ο Λάζαρος Γκούμας, ο οποίος δείχνει αρκετά μετανιωμένος για τις πράξεις του στο παρελθόν. Επιπλέον, θα εμφανιστεί και η νοσοκόμα που παρευρέθηκε μπροστά στην διαδικασία της έκτρωσης και είδε με τα μάτια της το φρικτό αυτό έγκλημα.

Ποιοι θα δώσουν όμως σκληρές τις καταθέσεις, ας δούμε παρακάτω…

Στην δίκη του Βόσκαρη, θα ακουστούν φρικτά γεγονότα. Αυτός είναι και ο λόγος που δε θα παραστεί κανένας θεατής. Η Ελένη, μαζί με την Λέτα, θα εκφράσουν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα βίωσαν στα χέρια του αδίστακτού αυτού άνδρα. Θα ζήσουν ξανά τον ίδιο εφιάλτη, ο οποίος θα ζωντανέψει μέσα σε μια στιγμή.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η δίκη Βόσκαρη - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες, θα συγκλονίσουν τους δικαστές, οι οποίοι θα παρακολουθούν άναυδοι. Το ίδιο συναίσθημα θα δημιουργηθεί και στην Σοφούλα, η οποία για πρώτη φορά θα ακούσει με τόση προσοχή όλα όσα βίωσαν οι γυναίκες αυτές από τον σύζυγό της. Εκεί είναι που θα καταλάβει πως πήγε με την λάθος πλευρά. Ποτέ, όμως δεν είναι αργά. Άγριες Μέλισσες Spoiler

Ο Βόσκαρης όμως δεν θα μείνει με στραυτομένα τα χέρια, ας δούμε πιο είναι το κρυφό του όπλο…

Το βασικότερο όπλο υπέρ του Βόσκαρη, στην δίκη που θα παρακολουθήσουμε στις Άγριες Μέλισσες, είναι η απουσία της Μαρίας Μαδούρου. Η Μαρία ήταν η μάρτυρας κλειδί, που θα τον οδηγούσε στην φυλακή, οριστικά κι αμετάκλητα. Είχε φυλακιστεί για ένα μικρό έγκλημα κι έπειτα έφτιαξε την ζωή της. Αντίθετα, η Ελένη χαρακτηρίζεται ως βαρυποινίτισσα και η Λέτα ως γυναίκα ελευθέρων ηθών.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η δίκη Βόσκαρη - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Σε αυτό θα βασιστεί ο ένοχος. Θα υποστηρίξει πως τόσο η Λενιώ, όσο και η Λέτα τον έβλεπαν ερωτικά. Επομένως, τίποτα από όλα αυτά δεν έγιναν χωρίς συναίνεση. Δεν υπήρξαν βιασμοί, απλώς ‘αθώες ερωτικές πράξεις. Σε αυτό θα κληθεί να μιλήσει και η Σοφούλα, η οποία θα δεχτεί μεγάλη πίεση από τον Φωτιάδη, τον δικηγόρο του συζύγου της.

Και να που εδώ έρχονται οι μεγάλες ανατροπές

Κι ενώ όλα δείχνουν πως ο Μάνος Βόσκαρης, βρίσκεται ένα βήμα πριν την αθώωση, η μεγάλη ανατροπή έρχεται! Η Σοφούλα, ακούγοντας όλες αυτές τις φρικτές αποκαλύψεις, τελευταία στιγμή, ρίχνει την δική της βόμβα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η δίκη του Βόσκαρη παίρνει εντελώς διαφορετική τροπή.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η δίκη Βόσκαρη - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Η Σοφούλα στέκεται ενώπιον όλων και αποκαλύπτει πως όλα είναι ψέματα. Ο σύζυγός της δεν είναι αθώος. Αντίθετα, είναι ένας άντρας αδίστακτος, που την έκανε να υποφέρει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Η Σοφούλα αποκαλύπτει πως πιέστηκε να ψευδομαρτυρήσει, πώς όλα είναι μια καλοσχεδιασμένη πλεκτάνη. Σε αυτό συμβάλλει και η κατάθεση του Δούκα, η οποία σοκάρει.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More