Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ασημίνα μαθαίνει για τον αρραβώνα του Νικηφόρου και καταρρέει

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η ημέρα των αρραβώνων της Ρένας και του Νικηφόρου είναι γεγονός στις Άγριες Μέλισσες αλλά μια επίσκεψη της Ασημίνας μπορεί να τα ανατρέψει όλα.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ασημίνα μαθαίνει για τον αρραβώνα του Νικηφόρου και καταρρέει

Το κλίμα που επικρατεί στους αρραβώνες είναι αρκετά γιορτινό με την Ρένα και τον Νικηφόρο να δείχνουν αρκετά χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για αυτό που θα συμβεί. Τα πάντα όμως μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή καθώς μια επίσκεψη της Ασημίνας θα προκαλέσει μεγάλη ταραχή στους πάντες και ειδικά στον Νικηφόρο.

Η Ασημίνα μπουκάρει στο σπίτι με σκοπό να μιλήσει στον Νικηφόρο και όλος ο κόσμος γύρω της καταστρέφεται μόλις διαπιστώνει τι ακριβώς γίνεται. Η Ρένα με την πρώτη ευκαιρία της ανακοινώνει πως ο Νικηφόρος ζήτησε το χέρι της με την Ασημίνα να σοκάρεται.

Σίγουρα είναι μια εξέλιξη που δεν την περίμενε και απογοητευμένη γυρνάει σπίτι της ξεσπώντας σε έντονα κλάματα. Η Ελένη βρίσκεται στο πλευρό της και δεν θα φύγει λεπτό αν δεν νιώσει πως η αδερφή της είναι καλά.

Η Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες καταλαβαίνει πως πλέον δεν έχει καμία ελπίδα να διεκδικήσει ξανά τον Νικηφόρο και απογοητεύεται. Τι μπορεί όμως να αλλάξει στο μέλλον και να τα ανατρέψει όλα;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like