Άγριες Μέλισσες Spoiler: Άγρια επίθεση στον Νικηφόρο από Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Συγκλονιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Με την αποκάλυψη του Κωνσταντή, άνοιξε ένα νέο και αιματηρό μέτωπο ανάμεσα στον συνεταιρισμό και τους Σεβαστούς. Ο Νικηφόρος, χωρίς να γνωρίζει τίποτα από τα σχέδια του πατέρα του, φέρνει την ολική καταστροφή στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα ο Λάμπρος να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Άγρια επίθεση στον Νικηφόρο από Λάμπρο

Η άφιξή του στον συνεταιρισμό εξοργίζει τους συνεργάτες του. Ο ένας κρατάει τον άλλον, προκειμένου να μη ξεσπάσει άγριος καυγάς. Ο Λάμπρος όμως δεν αντέχει και πιάνεται στα χέρια με τον άνθρωπο που έγινε, μόλις, ο μεγαλύτερος εχθρός του. Τί θα δούμε απόψε;

Ο Λάμπρος θα εξοργιστεί πολύ με την πισώπλατη συμφωνία, με αποτέλεσμα, όταν ο Νικηφόρος εμφανιστεί στον συνεταιρισμό, εκείνος να του επιτεθεί, στις Άγριες Μέλισσες. Κανείς δε θα προσπαθήσει να τους χωρίσει γρήγορα, καθώς όλοι θέλουν τον Νικηφόρο νεκρό, εκείνη τη στιγμή. Τον εμπιστεύτηκαν και τους πούλησε με τον χειρότερο τρόπο.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Άγρια επίθεση στον Νικηφόρο από Λάμπρο

Κι ενώ ο Λάμπρος ξεσπάει, ο Νικηφόρος φαίνεται βαθιά πληγωμένος, καθώς ο Δούκας τον υποτίμησε για άλλη μια φορά, στις Άγριες Μέλισσες. Μάλιστα, ο Νικηφόρος δε θα διστάσει να δείξει την οργή του, σπάζοντας πράγματα και ουρλιάζοντας πως δεν είχε ιδέα από όλα αυτά. Κανείς, όμως, δε θα τον εμπιστευτεί ξανά. Ένας Σεβαστός κατάφερε να τους εξαπατήσει, ξανά.

Την ίδια στιγμή, η Λενιώ στέλνει αντιπροσωπεία για να διευθετηθεί όσο πιο άμεσα γίνεται, το θέμα του συνεταιρισμού. Ο Δούκας απολαμβάνει τη νίκη του, ενώ δε διστάζει να ειρωνευτεί τον γιο του, λέγοντάς του πως η θέση στο γραφείο, πλέον του ανήκει. Άλλωστε, του ανήκε πάντα και αυτό δε θα αλλάξει εύκολα. Όσο οι περιουσίες των κατοίκων στις Άγριες Μέλισσες χάνονται, ο Νικηφόρος και ο Λάμπρος ζουν τον δικό τους – διαφορετικό- εφιάλτη.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More