Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Σοφούλα και Άγγελος Παντρεύονται

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Πολλοί τηλεθεατές προβληματίζονται σχετικά με το τέλος που αρμόζει στην Σοφούλα του Τόλια στη Σειρά Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 , αφού ο ρόλος που υποδύεται η ηθοποιός είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια από το κοινό το οποίο την επικρίνει σχετικά με τις επιλογές της.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Σοφούλα και Άγγελος Παντρεύονται

Η Σοφούλα είναι αρκετά επιπόλαιη αλλά και ονειροπόλα Ψάχνοντας όμως τον τέλειο σύντροφο , επέλεξε να παντρευτεί τον χειρότερο ανθρωπο ο οποίος αντί για την ευτυχία θα της χαρίσει έναν εφιάλτη

Σύντομα όμως με την καταδίκη του Βόσκαρη η Σοφούλα θα απαλαγεί από όλα αυτά , θα νοιώσει ελεύθερη , ενώ θα γυρίσει στους γονείς της ζητώντας τους συγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση που τους προκάλεσε.

Μετά από όσα βίωσε στο πλευρό του Βόσκαρη, η ίδια γίνεται πιο σκληρή και καχύποπτη. Έτσι βγαίνει από το ροζ σύννεφο στο οποίο ζούσε και προσγειώνεται στην πραγματικότητα. Η σχέση της με τον Βόσκαρη θα της κάνει καλό μόνο σε ένα σημείο, καθώς θα μάθει να εκτιμάει τους ανθρώπους που πραγματικά την αγαπάνε.

Η Σοφούλα μετά την περιπέτεια με τον Βόσκαρη θα επιστρέψει στο πατρικό της, όπου οι γονείς της θα κάνουν ότι μπορούν για να κλείσουν τις πληγές της.

Σε αυτό θα έχει σύμμαχο και τον Άγγελο. Ο νεαρός, παρά το πόσο πληγώθηκε από αυτήν, θα σταθεί για ακόμη μια φορά στο πλευρό της. Ο Άγγελος θα την συγχωρέσει και θα προσπαθήσει ώστε η ίδια να βρει πάλι τον χαρούμενο έαυτό της.

Η πορεία τους θα έχει happy ending, καθώς θα παντρευτούν και θα χαράξουν μια κοινή ζωή μαζί.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like