Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες: Ρήξη ανάμεσα σε Νικηφόρο και Ασημίνα – αρπάζει το παιδί και φεύγει

Άγριες Μέλισσες: Από τη στιγμή που το σπίτι των Σεβαστών κατέρρευσε μέσα σε μια στιγμή, στις Άγριες Μέλισσες, Νικηφόρος και Ασημίνα προσπαθούν να βρουν μια λύση για το παιδί. Οι δυο τους έρχονται πάρα πολύ κοντά, με την Ασημίνα να τον στηρίζει αυτή την δύσκολη στιγμή. Άλλωστε, όπως και η ίδια δήλωσε, η πράξη του να καταδώσει τον Δούκα, ήταν το μοναδικό πράγμα που την είχε κάνει υπερήφανη.

Άγριες Μέλισσες: Ρήξη ανάμεσα σε Νικηφόρο και Ασημίνα – αρπάζει το παιδί και φεύγει

Ο Νικηφόρος ξεκινάει μία μάχη με τον πατέρα του, χωρίς όρια. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν εκείνος αποφασίζει να δώσει το μεγάλο του ποσοστό χωραφιών, πρώτα στον Κωνσταντή και ύστερα στον Μιλτιάδη. Στο σπίτι επικρατεί πανικός, με τον Νικηφόρο να μην αντέχει άλλο τη διαμονή του σε αυτό. Ποιες θα είναι οι κινήσεις του;

Σε μεγάλη αντιπαράθεση θα έρθει το ζευγάρι στα επόμενα επεισόδια. Ο Νικηφόρος δεν αντέχει να μένει το παιδί με την Ασημίνα κι έτσι της κάνει μία πολύ σημαντική πρόταση, στις Άγριες Μέλισσες. Της ζητάει να φύγουν μαζί στην Λάρισα, ζώντας σε ξεχωριστά σπίτια, όπως δίπλα στο παιδί. Εκείνη, στην αρχή είναι σκεπτική, η συζήτησή της με την Δρόσω, όμως, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση.

Άγριες Μέλισσες: Ρήξη ανάμεσα σε Νικηφόρο και Ασημίνα - αρπάζει το παιδί και φεύγει

Έτσι, η Ασημίνα θα αρνηθεί να τον ακολουθήσει. Πιστεύει πως η θέση τους είναι στο Διαφάνι. Όσες φορές επιχείρησαν να φύγουν, πάντα κάτι τους κρατούσε και επέστρεφαν με σπασμένα τα φτερά τους. Τώρα πρέπει να μείνουν εδώ και να πολεμήσουν μέχρι τέλους. Φυσικά, οι δύο πλευρές δε συμφωνούν και ο καυγάς ξεκινάει.

Το αποτέλεσμα; Σύμφωνα με το MYtv, ο Νικηφόρος αρπάζει το παιδί από την Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες. και φεύγει στην Λάρισα. Όσο περνούν οι μέρες, ο μικρός Σέργιος παραπονιέται πως του λείπει η μητέρα του και το σχολείο, με τον Νικηφόρο να απελπίζεται. Βέβαια, όλα αλλάζουν όταν φτάνει η μέρα του δικαστηρίου.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like