Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες: Προύσαλης και Ρίζω ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Άγριες Μέλισσες: Στα λευκά ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά το Διαφάνι. Μετά τον γάμο της Βιολέτας και του Μιλτιάδη κι έπειτα της Ελένης και του Λάμπρου, σειρά έχει ένα άλλο ζευγάρι που έχει συζητηθεί αρκετά.

Άγριες Μέλισσες: Προύσαλης και Ρίζω ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο Προύσαλης και η Ρίζω θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας και ο γάμος αυτός θα αφήσει εποχή στις Άγριες Μέλισσες. Μπορεί όλα να δείχνουν πως αυτό θα γίνει ‘τυπικά’, οι δυο τους, όμως, περίμεναν καιρό αυτή τη στιγμή!Άγριες Μέλισσες: Προύσαλης και  Ρίζω ανεβαίνουν  τα σκαλιά της εκκλησίας

Στο πλευρό τους θα σταθεί η Δέσπω, η οποία, γεμάτη συγκίνηση, θα παρακολουθήσει τον αγαπημένο της Βασίλη να συνοδεύει την Ρίζω νυφούλα στην εκκλησία. Όλοι θα γιορτάσουν το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, μέχρι μαύρα σύννεφα να καλύψουν ξανά το Διαφάνι, με την επιστροφή της Ασημίνας και του Νικηφόρου στη σειρά.

Ο Ευτύχης είναι η λύση
Η κοινωνική λειτουργός θα προτείνει άλλες μεθόδους για να φέρει το παιδί κοντά στον Μιλτιάδη και στην Βιολέτα. Ένα ζευγάρι, αρκετά φιλικό με το συγκεκριμένο, μπορεί να υιοθετήσει το παιδί, ώστε αυτό να ζει μαζί τους. Η Βιολέτα, απελπισμένη, ζητάει την βοήθεια της Ρίζως, η οποία γεμίζει από χαρά και ευτυχία. Ο Προύσαλης της προτείνει να παντρευτούν για να μπορέσει αυτό το παιδί να αποκτήσει την οικογένεια που πάντα επιθυμούσε.Άγριες Μέλισσες: Προύσαλης και  Ρίζω ανεβαίνουν  τα σκαλιά της εκκλησίας

Έτσι, Προύσαλης και Ρίζω αποφασίζουν ο γάμος τους να είναι ουδέτερος στις Άγριες Μέλισσες, προκειμένου να ωφελήσουν τον Μιλτιάδη και την Βιολέτα. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ο γάμος αυτός είναι η αφορμή για να έρθει επιτέλους αυτό το ζευγάρι κοντά. Ο Προύσαλης αποφασίζει να φέρει εις πέρας τη διαδικασία αυτή, με τον σωστό τρόπο.

Γονατίζει μπροστά από την αγαπημένη του και της κάνει πρόταση γάμου. Μία σκηνή που θα μείνει αξέχαστη στην αγαπημένη μας σειρά. Θα δώσει μια νότα αισιοδοξίας, μπροστά σε όλα αυτά τα άσχημα γεγονότα που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like