Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες Πρεμιέρα: Πότε ξεκινάει ο τρίτος κύκλος

Άγριες Μέλισσες Πρεμιέρα: Πολλοί αναρωτιούνται το πότε ξεκινάει ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν για την μεγάλη πρεμιέρα. Πράγματι, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, με τους πρωταγωνιστές να επιστρέφουν πίσω στις θέσεις τους. Το Διαφάνι έχει αλλάξει πολύ, με την προσθήκη νέων σκηνικών, αλλά και με την αλλαγή στην εμφάνιση πολλών χαρακτήρων.

Άγριες Μέλισσες Πρεμιέρα: Πότε ξεκινάει ο τρίτος κύκλος

Τα πρώτα επεισόδια έχουν γυριστεί, με τα Spoilers να δείχνουν πως έρχεται μία σεζόν γεμάτη από ανατροπές και έντονο σασπένς. Οι “Μέλισσες” θα προβάλλονται στην βραδινή ζώνη του καναλιού, αποτελώντας για ακόμη μια χρονιά την αγαπημένη μας συνήθεια.

Η πρεμιέρα

Πότε, λοιπόν, ξεκινάει ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες; Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η σειρά θα προβληθεί στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως το πρώτο επεισόδιο θα το δούμε είτε τη Δευτέρα στις 20 Σεπτεμβρίου, είτε την Δευτέρα στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος που δεν έχει παρθεί ακόμη η τελική απόφαση, είναι φυσικά και λογικά ο ανταγωνισμός. Είναι γεγονός πως η νέα σεζόν προβλέπεται εκρηκτική, με την μυθοπλασία να βάζει φωτιά στους δείκτες της τηλεθέασης. Έτσι λοιπόν, ο ANT1 κάνει ένα μικρό βήμα πίσω για να δει πως κινείται ο ανταγωνισμός στην βραδινή ζώνη, εντείνοντας παράλληλα την αγωνία των τηλεθεατών.

Το πιθανότερο είναι να δούμε τη σειρά στις 20 Σεπτεμβρίου, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο για τις 27. Το κοινό που αγαπάει τη σειρά, θα περιμένει με αγωνία, όπως και να έχει. Το σίγουρο είναι πως η σειρά αυτή θα ξεκινήσει πιο αργά από τις υπόλοιπες πρεμιέρες που ετοιμάζει ο ANT1.

You might also like