Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη: Κωνσταντής και Νικηφόρος συμμαχούν για την αδερφή τους

Άγρια σκηνικά έρχονται στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες...

Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη: Στις Άγριες Μέλισσες ο Γραμματικός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Πηνελόπη από την οικογένειά της με οποιοδήποτε κόστος. Και η Πηνελόπη, όμως, είναι έτοιμη να αλλάξει τη ζωή της, να αφήσει στο παρελθόν τον Μελέτη και τους αυταρχικούς γονείς της και να παραδοθεί στον Αλέξη.

Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη: Κωνσταντής και Νικηφόρος συμμαχούν για την αδερφή τους

Ωστόσο, αυτή η σχέση δεν γίνεται αποδεκτή από τον Δούκα, ο οποίος έχει έντονες αντιδράσεις.

Πατέρας και κόρη έρχονται αντιμέτωποι στις Άγριες Μέλισσες και η Πηνελόπη τολμά να αντιμιλήσει διεκδικώντας για πρώτη φορά όσα θέλει πραγματικά. Και ενώ οι μέρες περνούν και ο Δούκας πιστεύει πως με τις απειλές του θα κάνει τη μοναχοκόρη του να αλλάξει γνώμη, εκείνη εμμένει στην απόφασή της να παντρευτεί τον Αλέξη. Τότε ο Δούκας παίρνει μια καθοριστική απόφαση για την οικογένειά του.

Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη: Κωνσταντής και Νικηφόρος συμμαχούν για την αδερφή τους

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό TV O’CLOCK, ο Δούκας πετάει την Πηνελόπη στον δρόμο, διαμηνύοντας της πως από εδώ και στο εξής θα πρέπει να μάθει να ζει μόνη της αφού δεν ακολουθεί τις εντολές του. Η Πηνελόπη σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση βρίσκει στο πρόσωπο του Γραμματικού έναν πραγματικό σύμμαχο και στήριγμα. Οι δυο τους αποφασίζουν να μείνουν μαζί στο νέο τους σπίτι στο Διαφάνι. Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη

Ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο παραμερίζουν τις μεταξύ τους διαφορές και προσπαθούν να βοηθήσουν την αδελφή τους. Από την άλλη, στις Άγριες Μέλισσες, η Μυρσίνη και ο Μελέτης κάνουν το αντίθετο. Δεν την αφήνουν να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα και της θυμίζουν το παρελθόν.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More