Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη: Χάνει τα πλούτη των Σεβαστών – Πλέον είναι Φτωχή

Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη: Ο Γραμματικός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την αγαπημένη του από την οικογένειά της.

Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη: Χάνει τα πλούτη των Σεβαστών – Πλέον είναι Φτωχή

Ομως δεν υπολογίζει την οργή του Δούκα: «Εξω από το σπίτι μου! Εξω, που τολμάς να έρχεσαι να ζητάς το χέρι της κόρης μου! Δεν θα επέτρεπα ποτέ η μοναχοκόρη μου να παντρευόταν κάποιον σαν εσένα! Εξαφανίσου από μπροστά μου» και οι φωνές του ακούγονται σε όλο το σπίτι.

Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη: Χάνει τα πλούτη των Σεβαστών - Πλέον είναι Φτωχή

Η Πηνελόπη επεμβαίνει και λέει στον Πατέρα της σε έντονο τόνο: «Με τον Αλέξη θα παντρευτούμε και είμαστε αποφασισμένοι γι’ αυτό! Εγώ θα αποφασίσω για την ευτυχία μου αυτή τη φορά». Τότε ο Δούκας εξοργίζεται ακόμα περισσότερο και τη διώχνει από το σπίτι: «Μάζεψέ τα και φύγε τώρα! Μην τολμήσεις να πατήσεις ξανά το πόδι σου εδώ μέσα». Η Μυρσίνη και τα αδέλφια της κοπέλας προσπαθούν να ηρεμήσουν τον Δούκα, αλλά εκείνος δείχνει αμετάπειστος!

Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη: Χάνει τα πλούτη των Σεβαστών - Πλέον είναι Φτωχή

Στην σειρά του ΑΝΤ1 η Πηνελόπη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της με τον Αλεξη παρά τις διαφωνίες του Δούκα και της Μυρσίνης, τόσο για το αριστερό παρελθόν του εισαγγελέα όσο και για το γεγονός ότι ήθελε να κλείσει τον ισχυρό άντρα του Διαφανίου στη φυλακή. Η Πηνελόπη σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση θα βρει έναν ανέλπιστο σύμμαχο, ενώ το νεαρό ζευγάρι αποφασίζει να συγκατοικήσει στο νέο του σπίτι στο Διαφάνι. Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη

Τα νέα αυτά κάνουν το γύρο του χωριού προκαλώντας την οργή του Δούκα: «Η ίδια μου η κόρη να με ξεφτιλίζει με αυτόν τον τρόπο; Λες και είναι καμία του δρόμου! Με ντροπιάζει», φωνάζει εκείνος, αλλά σύμμαχοι της Πηνελόπης θα είναι τα αδέλφια της Κωνσταντής και Νικηφόρος, που αποφασίζουν να βοηθήσουν την αδελφή mus να βρει επιτέλους την ευτυχία. Στο μεταξύ, εκείνη προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα της καθημερινότητα, χωρίς πλούτη και υπηρέτες, όμως η Μυρσίνη και ο Μελέτης δεν την αφήνουν να ξεχαστεί.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More