Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες: Οι σύμμαχοι στη δίκη

Άγριες Μέλισσες: Μία ακόμη δίκη θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές, στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες, στην οποία θα πρωταγωνιστούν η Ασημίνα και η Δρόσω. Για πρώτη φορά οι αδελφές Σταμίρη θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα εμφανιστούν μπροστά απέναντι από τον Νικηφόρο. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν για ακόμη μια φορά τη δικαστική αυτή αίθουσα, μόνο που αυτή τη φορά θα είναι ξανά γεμάτη.

Άγριες Μέλισσες: Οι σύμμαχοι στη δίκη

Μπορεί η δίκη της Ελένης να έγινε κεκλεισμένων των θυρών, το δικαστήριο, όμως, θα γεμίσει από άτομα που θα στηρίξουν τις αδελφές Σταμίρη. Ο Νικηφόρος βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, καθώς δεν έχει ούτε σπίτι, ούτε κανένα περιουσιακό στοιχείο. Ενώ η Ασημίνα αποφάσισε να τον στηρίξει, στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει την αδυναμία του υπέρ της.

Άγριες Μέλισσες: Οι σύμμαχοι στη δίκη

Ο Κωνσταντής θα σταθεί δίπλα στη Δρόσω, στηρίζοντάς τη σε κάθε της βήμα. Με την στάση του αυτή, θα βοηθήσει αρκετά και την Ασημίνα, καθώς είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται ένας Σεβαστός με το μέρος τους, σε μια τέτοια δίκη. Μάλιστα, υπάρχει πιθανότητα στο δικαστήριο να βρεθεί και η Ρίζω, η οποία ξεγέννησε τη Δρόσω και είναι μάρτυρας.

Άγριες Μέλισσες: Οι σύμμαχοι στη δίκη

Αξιοσημείωτο είναι πως, ενώ η Ασημίνα και η Δρόσω θα έχουν πολλούς στη δίκη να τις υποστηρίζουν, ο Νικηφόρος δε θα έχει κανέναν, στις Άγριες Μέλισσες. Θα είναι μόνος του, καθώς η ημέρα της δίκης θα πέσει μαζί με τα εγκαίνια του εργοστασίου. Όλη η οικογένεια του θα βρίσκεται εκεί, γιορτάζοντας. Αντίθετα με την Μυρσίνη, η οποία θα επιχειρήσει να κρατήσει τις ισορροπίες.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like