Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Άγριες Μέλισσες: Οι μάρτυρες και οι ανατριχιαστικές καταθέσεις

Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Μετά από πολύ καιρό και αρκετές προσπάθειες, η δίκη του Βόσκαρη ξεκινάει στις Άγριες Μέλισσες, με τους μάρτυρες να ανατρέπουν τα δεδομένα. Οι εξελίξεις είναι καθοριστικές, με την στιγμή αυτή να αλλάζει τη ζωή πολλών ανθρώπων στο Διαφάνι. Ο Μάνος Βόσκαρης ήταν ένας μισητός χαρακτήρας, τον οποίο οι τηλεθεατές λάτρευαν να μισούν.

Άγριες Μέλισσες: Οι μάρτυρες και οι ανατριχιαστικές καταθέσεις

Με όπλο του την ψεύτικη ασθένεια – αναπηρία, παρουσιάζεται στο δικαστήριο ως ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος από τα χτυπήματα της αδίστακτης Ελένης. Στο πλευρό του βρίσκονται αρκετοί και σημαντικοί μάρτυρες, δημιουργώντας τον απόλυτο τρόμο στη Λενιώ για την έκβαση της δίκης. Οι καταθέσεις είναι σκληρές, ενώ οι πρωταγωνιστές της δίκης είναι έτοιμοι για όλα. Τί θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια;

Άγριες Μέλισσες: Οι μάρτυρες και οι ανατριχιαστικές καταθέσεις

Η Ελένη εμφανίζεται στη δίκη μόνο με τον Λάμπρο και την Λέτα. Η αγαπημένη της σύμμαχος, παρόλο που εξαφανίστηκε μετά τον θάνατο της Μαδούρου, επέστρεψε για να την βοηθήσει. Μπορεί να έδειξε φοβισμένη, όμως υποσχέθηκε στην Λενιώ πως θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης. Μία ημέρα πριν τη δίκη του Βόσκαρη, στις Άγριες Μέλισσες, η Λέτα μίλησε για αρκετές γυναίκες – μάρτυρες, τις οποίες θα έπειθε να μιλήσουν.

Βέβαια, αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο να συμβεί. Η ίδια θα σταθεί δίπλα στην Ελένη, για να παλέψει μέχρι τέλους. Η υπόθεση θα γίνει όλο και πιο περίπλοκη, ενώ η δίκη προβλέπεται να κρατήσει ατελείωτες ώρες. Ως μάρτυρας θα καταθέσει και ο Λάμπρος, ενώ η Λενιώ θα εναποθέσει τις ελπίδες της στον Λάζαρο Γκούμα.

Άγριες Μέλισσες: Οι μάρτυρες και οι ανατριχιαστικές καταθέσεις

Στην αντίθετη πλευρά θα βρεθεί ο Βόσκαρης με την Σοφούλα, τον γυναικολόγο των φυλακών και μια γνωμάτευση γιατρού που θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο κατηγορούμενος είναι σε αυτή την κατάσταση. Η στάση της Ελένης τον έβαλε σε μεγάλο κίνδυνο, με αποτέλεσμα το χτύπημα του συζύγου της Μαδούρου να του αφήσει πολλά “κουσούρια”. Την έκπληξη θα κάνει και η Χατζίδου, η οποία θα φέρει την μεγαλύτερη ανατροπή που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Στη δίκη θα εμφανιστεί και η Μυρσίνη Σεβαστού. Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει το TiVi, η Μυρσίνη θα κληθεί να καταθέσει, όταν ο Βόσκαρης αναφέρει πως η πηγή του κακού ήταν η ίδια. Φυσικά, θα τα αρνηθεί όλα και θα υποστηρίξει πως δεν έχει σχέσεις με τον συγκεκριμένο κύριο.

Άγριες Μέλισσες: Οι μάρτυρες και οι ανατριχιαστικές καταθέσεις

Σοκαριστικές θα είναι οι καταθέσεις της Λέτας, αλλά και της Ελένης. Οι δικηγόροι, όπως είδαμε και στα προηγούμενα επεισόδια, ζήτησαν η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, διότι το κλίμα θα είναι βαρύ και δύσκολο. Η Ελένη θα μιλήσει για όλα όσα πέρασε στα χέρια του. Το ίδιο θα κάνει και η Λέτα, η οποία θα πει τη γνώμη της ανοιχτά και άφοβα.

Οι δύο πλευρές θα έρθουν αντιμέτωποι, ενώ η σύγκρουση αυτή θα είναι χρονοβόρα και επίπονη. Τη χαριστική βολή στη δίκη του Βόσκαρη, όπως έχει ήδη αναφερθεί, θα τη δώσουν οι δύο σημαντικότεροι μάρτυρες, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Δούκας και η Σοφούλα. Οι δυο τους θα εναντιωθούν στον άνθρωπο αυτόν, υποστηρίζοντας πως είναι ένα φρικτό τέρας που κακοποιεί γυναίκες.

Όλα θα αλλάξουν μέσα σε μια στιγμή, με την Ελένη να πλησιάζει στη λύτρωση. Οι ανατροπές, βέβαια, είναι πολλές και η αγωνία μεγάλη.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More