Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης απειλεί τους Σεβαστούς!

Άγριες Μέλισσες: Το τελευταίο του χαρτί σκοπεύει να παίξει ο αδίστακτος πρωταγωνιστής, λίγο πριν τη δίκη. Ο Βόσκαρης θέτει στο επίκεντρο τους Σεβαστούς, καθώς, είναι γνωστό πως ο Δούκας και η Μυρσίνη έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις πράξεις του, στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης απειλεί τους Σεβαστούς!

Η μεγάλη μέρα έφτασε και ο Μάνος Βόσκαρης έχει επιστρατεύσει με το μέρος του την Σοφούλα, την γνωμάτευση γιατρού για ψεύτικη ασθένεια, τον γυναικολόγο των φυλακών και τον επιστάτη.

Δεν είναι όμως αρκετοί. Οι αμφιβολίες τον έχουν κυριεύσει. Υπάρχει ο κίνδυνος, έστω και τελευταία στιγμή, να μη τα καταφέρει. Στόχος του, λοιπόν, γίνονται οι Σεβαστοί. Ήρθε η ώρα να τον σώσουν, όπως έκαναν τόσα χρόνια. Πώς θα αντιδράσουν ακούγοντας τις προτάσεις του;

Φαίνεται πως οι Σεβαστοί δεν πτοούνται με τις ικεσίες του Βόσκαρη. Είναι σταθεροί στις απόψεις τους και δε θέλουν να συνδεθεί το όνομά τους με έναν κακοποιό. Ο Βόσκαρης, όμως, δεν τα παρατάει, με αποτέλεσμα Δούκας και Μυρσίνη να βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων, στις Άγριες Μέλισσες. Οι απειλές του σκορπίζουν οργή, αλλά και τρόμο για το τί μέλλει γενέσθαι.Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης  απειλεί τους Σεβαστούς!

Ο Μάνος ξεκαθαρίζει πως εάν δε τον υποστηρίξουν στη δίκη, θα τα ομολογήσει όλα. Θα πει την αλήθεια για τις βρώμικες δουλειές των Σεβαστών, αλλά και για τον ξαφνικό θάνατο του Σταμίρη. Ένα γεγονός που, εάν μαθευτεί, θα καθορίσει τη ζωή της Λενιώς, με την ίδια να φτάνει στην απόλυτη λύτρωση.

Φυσικά, η Μυρσίνη δε θα μείνει έξω από αυτό. Ο πρωταγωνιστής θα την προειδοποιήσει πως θα περιγράψει αναλυτικά τις οδηγίες που του έδωσε στην φυλακή, για την Ελένη. Άλλωστε, η Μυρσίνη είχε φροντίσει ώστε ο Βόσκαρης να είναι ο διευθυντής των συγκεκριμένων φυλακών, στις Άγριες Μέλισσες, χωρίς να το γνωρίζει ο Δούκας.

Η Σοφούλα σε απόγνωση
Στο ίδιο κύμα κινείται και με την Σοφούλα. Όταν εκείνη δείξει δισταγμό, σχετικά με την ψευδομαρτυρία, εκείνος θα ξεσπάσει. Η Σοφούλα του αποκαλύπτει πως δεν είναι συνηθισμένη στα ψέματα, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να μπερδέψει τα λόγια της. Τότε, ο Μάνος γίνεται έξω φρενών.Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης  απειλεί τους Σεβαστούς!

Ο Δούκας και η Μυρσίνη απέρριψαν τις απειλές και τις ικεσίες του για προστασία, έτσι ο Βόσκαρης βασίζεται στα άτομα που έχει, μέχρι στιγμής κοντά του. Άραγε, θα τους προστατέψει μέχρι τέλους, μένοντας απλά στις απειλές, ή θα τους δώσει το τελειωτικό χτύπημα στη δίκη; Ο Δούκας μπορεί με την ομολογία του να τον κλείσει στην φυλακή, ο Μάνος, όμως, μπορεί με τις αποκαλύψεις του να τον εξοντώσει από προσώπου γης.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

 

You might also like