Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες: Ο συμβολισμός της σειράς πίσω από τις αδερφές Σταμίρη

Άγριες Μέλισσες: Πολλοί αναρωτιούνται από που προέκυψαν οι Άγριες Μέλισσες και πως οι σεναριογράφοι κατέληξαν σε αυτό το όνομα της σειράς. Πράγματι, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η σειρά του ANT1 καθηλώνει τους τηλεθεατές, μέσα από ανατρεπτικές εξελίξεις. Οι τρεις πρωταγωνίστριες έχουν καταφέρει να μπουν στην καρδιά του κοινού, το οποίο ταυτίζεται, συγκινείται, αλλά και θυμώνει μαζί τους.

Άγριες Μέλισσες: Ο συμβολισμός της σειράς πίσω από τις αδερφές Σταμίρη

Αρκετοί fans της σειράς έχουν αναζητήσει τον συμβολισμό των Άγριων Μελισσών. Πράγματι, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης δεν κατέληξαν τυχαία σε αυτό τον τίτλο. Τί συμβολίζουν και ποιες είναι οι Άγριες Μέλισσες;

Το όνομα της σειράς Άγριες Μέλισσες, βασίζεται, κυρίως στις τρεις πρωταγωνίστριες. Όπως είχε αναφέρει και παλαιότερα σε συνέντευξή της η Μελίνα Τσαμπάνη, η ιδέα προέκυψε από μια σφηκοφωλιά, έξω από το σπίτι των σεναριογράφων! Όπως εξήγησε και η ίδια, οι σφήκες, όταν νιώσουν απειλή, επιτίθενται όλες μαζί. Μάλιστα, δεν σε τσιμπούν αν δεν τις πειράξεις, ή αν τις πειράξεις, το θυμούνται και γίνονται εκδικητικές.

Άγριες Μέλισσες: Ο συμβολισμός της σειράς πίσω από τις αδερφές Σταμίρη

Πράγματι, οι μέλισσες ταιριάζουν απόλυτα στις αδερφές Σταμίρη. Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω ήταν πάντοτε μια γροθιά. Προστατεύαν το σπίτι τους, όπως οι μέλισσες την βασίλισσα τους. Ήταν εκεί η μία για την άλλη, στα εύκολα και στα δύσκολα.

Όταν μπήκαν στη μέση έρωτες και λάθη, ο εκδικητικός φαύλος κύκλος ξεκίνησε. Οι αδερφές Σταμίρη αγαπούν το δίκιο, αλλά αν κάποιος πειράξει έστω μία από αυτές, γίνονται και οι τρεις ένα για να τον κατασπαράξουν. Χαρακτηριστικό και πρόσφατο παράδειγμα, αποτελεί ο Βόσκαρης. Όταν η Δρόσω και η Ασημίνα έμαθαν για τα δεινά της αδερφής τους, δημιούργησαν τείχος προστασίας.

Αντίστοιχα, η Λενιώ, όταν κάποιος πείραζε τις αδερφές της. Βέβαια, το όνομα της σειράς Άγριες Μέλισσες, δε θα μπορούσε να βασίζεται μόνο στις αδερφές Σταμίρη, καθώς πολλοί ακόμη χαρακτήρες έχουν δείξει έναν εκδικητικό εαυτό. Έναν εαυτό που δεν σε πειράζει, εάν δε τον πειράξεις πρώτα εσύ.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like