Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια για Ασημίνα – Πέτρο

Άγριες Μέλισσες: Ο Πέτρος ετοιμάζεται να φύγει στο εξωτερικό, η Ασημίνα είναι διχασμένη και ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια για την σύζυγό του και ταράζεται, στις Άγριες Μέλισσες. Οι δύο πρωταγωνιστές θα διχαστούν ξανά, μετά από αρκετό καιρό.

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια για Ασημίνα – Πέτρο

Η Ασημίνα συνειδητοποιεί πως είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο Ορφανίδη. Έχει γοητευτεί τόσο από την δράση του, όσο και από τον ίδιο. Κατάφερε να την μαγνητίσει με τον αγώνα του προς την ελευθερία.

Η απόφασή του να φύγει στο εξωτερικό θα θορυβήσει την πρωταγωνίστρια. Αμέσως, θα τρέξει στον Νικηφόρο ζητώντας του να βάλουν ένα οριστικό τέλος στη σχέση τους. Οι δυο τους θα βρεθούν μπροστά στο διαζύγιο…

Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως ο Πέτρος και η Ασημίνα είναι μαζί, στις Άγριες Μέλισσες. Η οργή του θα είναι τεράστια, όπως επίσης και το ξέσπασμά του. Ένας άσχημος καυγάς θα ξεκινήσει ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η Ασημίνα θα προσπαθήσει να το αρνηθεί, εκείνος, όμως, είναι σίγουρος. Λίγο πριν βάλουν τις υπογραφές, θα της τονίσει ξανά πως έχουν ένα παιδί και είναι κρίμα να φτάσουν σε αυτό το σημείο.

Η πρωταγωνίστρια είναι ανένδοτη. Μέσα της πονάει, γνωρίζει, όμως, πως αυτό είναι το πιο σωστό. Ο Νικηφόρος χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Συνειδητοποιεί πως έχει χάσει την Ασημίνα οριστικά κι αμετάκλητα.

Η σχέση της με τον Πέτρο γίνεται όλο και πιο δυνατή. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Νικηφόρου, μετά το διαζύγιο; Οι υπογραφές έχουν μπει και το ζευγάρι είναι κι επίσημα χωρισμένο.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More