Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας αποφασίζει να βγάλει την Πηνελόπη από τη μέση.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας και ο Μελέτης θα έρθουν αντιμέτωποι αρκετές φορές στις Άγριες Μέλισσες, με την Πηνελόπη να ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας αποφασίζει να βγάλει την Πηνελόπη από τη μέση.

Η επιστροφή της στο Διαφάνι μετά από αρκετά χρόνια, θα κάνει την καρδιά του Μελέτη να φτερουγίσει ξανά. Η Πηνελόπη θα εμφανιστεί ανανεωμένη, δυναμική και πολύ διαφορετική.

Δε θα είναι το κοριτσάκι που ήταν κάποτε. Τα τελευταία γεγονότα την άλλαξαν πολύ, ενώ οι σπουδές της στο Παρίσι την ευνόησαν στο να διευρύνει τους ορίζοντές της. Πλέον, επιθυμεί να να ακολουθήσει το έργο και το όραμα του αγαπημένου της, παίρνοντας εκδίκηση για τον θάνατό του. Στο στόχαστρό της; Ο Δούκας και ο Ακύλας. Τί θα δούμε στον τρίτο κύκλο;

Η Πηνελόπη επιστρέφει στο Διαφάνι, τη στιγμή που Μελέτης, Ακύλας και Δούκας μεγαλουργούν στις Άγριες Μέλισσες. Ο Ακύλας αποκτάει ισχυρή θέση στην πολιτική, ευνοώντας σημαντικά τον Δούκα, αλλά και τον Μελέτη – ο οποίος, μάλιστα, γίνεται το τσιράκι του.

Η επιστροφή της Πηνελόπης ταράζει ιδιαίτερα τον Μελέτη. Ο ίδιος βλέπει πως η αγαπημένη του, όχι απλά δε θέλει να είναι μαζί του, αλλά τον σιχαίνεται. Την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη παλεύει να ανακαλύψει τις βρώμικες δουλειές του Ακύλα, θέτοντας σε κίνδυνο την ελευθερία του. Εκείνος, εξοργίζεται και αποφασίζει να την βγάλει από τη μέση.

Τότε είναι που θα ξεκινήσει η πραγματική μάχη. Η Πηνελόπη θα φέρει μεγάλη αναστάτωση σε Μεγαρίτες και Σεβαστούς, με αποτέλεσμα ο Μελέτης και ο Ακύλας να διαφωνούν έντονα, στις Άγριες Μέλισσες. Από τη μία ο Ακύλας υποστηρίζει πως η κόρη του Δούκα πρέπει να πεθάνει, για να κλείσει το στόμα της, ενώ από την άλλη ο Μελέτης την αγαπάει πολύ για να δεχτεί κάτι τέτοιο.

Οι ανατροπές θα είναι πολλές, με το νέο σενάριο να καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

 

You might also like