Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες: Μία άλλη Ασημίνα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: Μία διαφορετική Ασημίνα θα δουν οι τηλεθεατές στις Άγριες Μέλισσες, καθώς ο τρίτος κύκλος θα φέρει την ανατροπή στη ζωή της. Πράγματι, η Ασημίνα Σταμίρη, μπορεί να βίωσε τον δικό της Γολγοθά στον δεύτερο κύκλο, τα νέα επεισόδια, όμως, της επιφυλάσσουν ακόμη χειρότερα. Κι αυτό γιατί η χούντα δε θα χτυπήσει μόνο το χωριό της, αλλά και το ίδιο της το σπίτι.

Άγριες Μέλισσες: Μία άλλη Ασημίνα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Έχοντας συγχωρέσει την Δρόσω και η Δρόσω εκείνη, ζουν αρμονικά στο πατρικό τους, μεγαλώνοντας με ιδιαίτερη αγάπη τον μικρό. Η Λενιώ και ο Λάμπρος φροντίζουν τα νέα τους χωράφια και όλα φαίνεται πως κυλούν αρμονικά. Η μεγάλη ανατροπή, όμως, θα έρθει όταν η Ασημίνα αποφασίσει να πάει στη Λάρισα…

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η πρωταγωνίστρια θα πιάσει δουλειά ως γραμματέας, στο γραφείο του Πέτρου Ορφανίδη. Ενός μεγαλοεκδότη που έχει την μεγαλύτερη εφημερίδα της Θεσσαλίας. Αμέσως θα αναπτυχθεί μία ιδιαίτερη φιλία ανάμεσα στους δύο, η οποία δε θα μείνει μόνο σε αυτό το στάδιο.

Η Ασημίνα δε θα αργήσει να εντυπωσιαστεί από τον Πέτρο, όπως αντίστοιχα κι εκείνος. Το μόνο που δε θα μπορέσει να διακρίνει η Ασημίνα, είναι το πόσο σκοτεινός χαρακτήρας είναι και αυτός ο ήρωας. Στόχος του μέσω της εφημερίδας είναι να ενημερώνει τον κόσμο για όσα συμβαίνουν. Έτσι, ο ίδιος και η Ασημίνα δε θα αργήσουν να μπουν σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς όποιος αντιστέκεται στην δικτατορία, δολοφονείται ή εξορίζεται.

Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα φέρει την αλλαγή στην Ασημίνα. Εκείνη, δίπλα στον Πέτρο, θα γνωρίσει μιαν άλλη ζωή, διαφορετική από όσα ζούσε ως τώρα. Θα εξελιχθεί σε μία πολύ δυναμική γυναίκα, η οποία θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους αγαπημένους της που κινδυνεύουν από τη χούντα. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγει από την εφημερίδα, πηγαίνουν στο Σταμιρέϊκο.

Η καθημερινότητά της με τον Πέτρο, θα της ξυπνήσει συναισθήματα που είχαν σβηστεί. Ο Νικηφόρος θα βρίσκεται εκεί για να της υπενθυμίζει διαρκώς πόσο την αγαπάει. Δε θα αργήσει να θορυβηθεί από τη νέα κατάσταση, διεκδικώντας την ξανά. Η δικτατορία, όμως, θα αφήσει το αποτύπωμά της σε όλους τους χαρακτήρες…

You might also like