Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Μελέτης συλλαμβάνονται ως βασικοί ύποπτοι για δολοφονία

Άγριες Μέλισσες: Ένα απρόοπτο γεγονός θα δημιουργήσει εντάσεις στη συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς. Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης συλλαμβάνονται, στις Άγριες Μέλισσες, προκαλώντας τον απόλυτο πανικό στο σπίτι των Σεβαστών.

Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Μελέτης συλλαμβάνονται ως βασικοί ύποπτοι για δολοφονία

Στη μέση βρίσκεται η Ανέτ, η οποία πανικοβάλλεται με αυτό το γεγονός. Ενώ προσπαθεί να έρθει ξανά κοντά με τον γιο της, όλα ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή.Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Μελέτης συλλαμβάνονται ως βασικοί ύποπτοι για  δολοφονία

Ο Δούκας παρακολουθεί τα γεγονότα, ανήμπορος να αντιδράσει. Η Δόμνα βρίσκεται στο σπίτι των Σεβαστών, με την Ανέτ και την Μυρσίνη να στέκονται στο πλευρό της. Ο Κωνσταντής προσπαθεί να βρει μια λύση με την Δρόσω και το παιδί, ένα γεγονός, όμως, τον αφήνει πίσω. Ποιος είναι ο λόγος που οδηγεί τους δύο ήρωες στο κρατητήριο;

Κωνσταντής και Μελέτης ως βασικοί ύποπτοι

Οι έρευνες για το πτώμα του Θέμελη συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Παρόλο που πολλοί υποψιάζονται τον Δούκα, δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να δηλώνουν μία τόσο φρικτή πράξη. Οι αρχές σκαλίζουν το παρελθόν του επιχειρηματία, προκειμένου να βρουν και να ξεκαθαρίσουν τις επαγγελματικές δραστηριότητες που είχε, πριν πεθάνει.

Μέσα από την μεγάλη έρευνα που πραγματοποιείται, η αστυνομία φτάνει στις επιχειρηματικές συναλλαγές που είχε ο Θέμελης με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να κινδυνεύσουν οι Σεβαστοί, εξαιτίας του παρελθόντος. Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης, μέσα από την παράνομη επιχείρηση ναρκωτικών, ρίσκαραν αρκετές φορές να συλληφθούν, χάνοντας τα πάντα.

Αυτή τη φορά, όμως, δε θα γλιτώσουν. Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης συλλαμβάνονται, στις Άγριες Μέλισσες, ως βασικοί ύποπτοι για την δολοφονία του Θέμελη. Η Ανέτ, πανικοβάλλεται και προσπαθεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο τον γιο της. Ανέτ και Δόμνα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ξεκαθαρίσουν στην αστυνομία, πώς ο Μελέτης ήταν μαζί τους το βράδυ του φόνου.

Βέβαια, για το που βρισκόταν ο Κωνσταντή εκείνο το βράδυ, δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να το αποδείξει…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like