Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Άγριες μέλισσες καστ: Ο Κυριάκος συνέταιρος στο Διαφάνι

Άγριες μέλισσες καστ: Αν έπρεπε να χαρακτηρίσει κάποιος τον Βαγγέλη Αλεξανδρή με δύο λέξεις, αυτές είναι «ωραίος άνθρωπος» κι «έξω καρδιά».

Άγριες μέλισσες καστ: Ο Κυριάκος συνέταιρος στο Διαφάνι

Ευγενής και προσιτός, έχει έναν καλό λόγο για όλους τους συνεργάτες του στη δραματική σειρά εποχής Άγριες μέλισσες του ΑΝΤ1 μέσα από την οποία ξεχώρισε για τη μοναδική ερμηνεία του στον ρόλο του Κυριάκου. Κι αν αναρωτιέστε τι θα συμβεί με τον ήρωα του και την Ουρανίτσα του στα επόμενα επεισόδια, μα$ τα αποκαλύπτει όλα στη συνέντευξη που ακολουθεί.

Άγριες μέλισσες καστ: Ο Κυριάκος συνέταιρος στο Διαφάνι

Ο ήρωας σας είναι από τους χαρακτήρες που δίνουν την εύθυμη νότα στη σειρά και μάλιστα μετά μουσικής.

«Είναι ωραίος τύπος. Το πιο καλό μου το έχει πει η Κάτια Δανδουλάκη: “Βρε αγόρι μου, εσύ πώς τα έχεις καταφέρει να έχεις κάνει τα πάντα για να σε μισήσει όλη η Ελλάδα, και από την άλλη να λένε: Τον καημένο συγχωρέστε τον”. Ο Κυριάκος είναι καταφερτζής. Αγαπάει την Ουρανία και είναι το λιμάνι της ζωής του. Το συνειδητοποίησε έστω και αργά. Γύρισε σαν βρεγμένη γάτα με σκυμμένο το κεφάλι και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά».

Και κατάφερε να γίνει και μεγάλη φίρμα.

«Μετά τον πρώτο δίσκο βγάζει και δεύτερο και μάλιστα θα έχει μεγάλη επιτυχία».

Θα ζηλέψει η Ουρανία τις θαυμάστριες;

«Ο Κυριάκος με το πρώτο μεγάλο σουξέ θα μπορούσε να έχει φύγει, αλλά έμεινε κοντά της και τη διεκδίκησε. Ήθελε και συνεχίζει να θέλει να είναι μαζί της. Γι’ αυτό της είπε να κάνουν κι ένα παιδάκι, για να εδραιωθεί ο γάμος τους και να γίνει κι εκείνη μάνα που τόσο πολύ το θέλει. Αλλά ο Κυριάκος έχει βεβαρημένο παρελθόν και η Ουρανία είναι επιφυλακτική. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω πως κι εκείνης ο Κυριάκος είναι ο έρωτας της ζωής της κι αυτοί οι δύο έχουν μια βαθιά αγάπη μεταξύ τους. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το 1959. Όσο και αν σήμερα ακούγεται οξύμωρο, οι γυναίκες συγχωρούσαν πιο εύκολα. Τελικά η Ουρανία είναι έγκυος και χαίρονται και οι δύο πολύ. Ο Κυριάκος έχει ξετρελαθεί. Έχει ήδη ένα παιδί, αλλά δεν υπήρξε ποτέ ο πατέρας που θα ήθελε αφού η προηγούμενη γυναίκα του δεν τον αφήνει να το δει. Θέλει να βιώσει την πατρότητα που δεν ένιωσε». Άγριες μέλισσες καστ

Άγριες μέλισσες καστ: Ο Κυριάκος συνέταιρος στο Διαφάνι

Εχει αλλάξει πράγματι;

«Το χούι φεύγει πάντα τελευταίο λέει ο λαός. Θέλω να πω πως σε θεωρητικό επίπεδο, όταν περάσει μια αιθέρια παρουσία από μπροστά του δεν θα αδιαφορήσει, όμως είναι σε μια ηλικία που ζυγίζει τα πράγματα. Δεν θα απλώσει το χέρι του σε ξένα κόλλυβα, αλλά θα κάνει το οφθαλμόλουτρό του και με μεγάλη ευχαρίστηση. Ετσι τον καταλαβαίνω και αυτό υπερασπίζομαι».

Πάει η κοσμοθεωρία του Ζορμπά που θεωρεί πως είναι αμαρτία να πεις όχι σε μια γυναίκα που σε θέλει.

«Αλλαξε τροπάρι. Τώρα ασπάζεται την Ασκητική».

Είχε όμως την Ουρανία και δέκα χρόνια αστεφάνωτη. Να τα λέμε κι αυτά.

«Εντάξει, καλλιτέχνης είναι. Έφευγε αλλά επέστρεφε πάντα στη βάση του».

Θα μείνει πια μόνιμα στο Διαφάνι ή θα ξεκινήσει τα πήγαινε-έλα στα πανηγύρια;

«Θα μείνει και θα γίνει οικογενειάρχης και επιχειρηματίας. Θα συνεταιριστεί με κάποιον από το χωριό».

Άγριες μέλισσες καστ: Ο Κυριάκος συνέταιρος στο Διαφάνι

Ο Κυριάκος παίρνει θέση στα όσα συμβαίνουν.

«Το έκανε στο παρελθόν, θα το κάνει και τώρα. Ομως όταν βλέπει… τα παραστενά βγάζει και την ουρά του απέξω. “Το παίζει” ξενομερίτης».

Πώς παρακολουθεί το χωριό τα όσα συμβαίνουν;

«Εμβρόντητο. Οι εξελίξει είναι καταιγιστικές στα επεισόδια που ακολουθούν. Δεν έχουν προηγούμενο. Και μπορεί ο Κυριάκος να είναι λίγο άξεστος αλλά κατά βάθος είναι πολύ ευαίσθητοι θεωρώ ότι οι μουσικοί μιλούν μια διαφορετική γλώσσα. Είναι ανοιχτοί στην καρδιά τους».

Εκτός από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και οι περιφερειακοί είναι εξίσου ενδιαφέροντες.

«Το να μην εμπλέκεσαι στην κεντρική ιστορία και να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού είναι πολύ δύσκολο. Το οφείλουμε στους σεναριογράφους και τους σκηνοθέτες μας, χάρη στους οποίους έχουμε ωραίες κατευθυντήριες και φυσικά στους έμπειρους συναδέλφους μας. Εχουμε κι εμείς το ελεύθερο να βάζουμε τη δική μας πινελιά και υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα».

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που βγαίνει είναι ότι δεν παίζετε τον ρόλο, αλλά ότι είστε ο ρόλος.

«Αυτό σημαίνει ότι κάτι έχουμε καταφέρει. Από την άλλη, το να σου δίνεται η ελευθερία έκφρασης είναι ρίσκο. Μπορεί να βγει ή να μη βγει, γι’ αυτό έθεσα το θέμα της εμπειρίας. Προσωπικά είχα γνωρίσει έναν κλαρινίστα της εποχής που ήταν 80 χρονών και προχωρούσε με το στήθος και την κοιλιά έξω και πατούσε στα δυο του πόδια γερά».

Σας ενέπνευσε;

«Είναι ολοφάνερο. Είδα στη στάση του σώματος του τη σιγουριά. Το έδειξα στον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο και μου λέει: “Ετσι καν’ τον”. Μπορεί να τον είχε αλλιώς στο μυαλό του αλλά ήταν δεκτική. Και με την Αμαλία Καβάλη έχουμε πολύ ωραία χημεία, κάτι που συμβαίνει με όλο το καστ. Πιστεύω ότι έχει συμβάλλει κι αυτό κατά πολύ στην επιτυχία. Αλλωστε τι σημαίνει χημεία; Να είναι δύο άνθρωποι καλοί, θετικοί και ανοιχτοί. Οφείλουμε στους δημιουργούς της σειράς το μεγάλο ευχαριστώ και το μεγάλο μπράβο», είπε στο TV24.

Για την αρχική σελίδα « Αγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More