Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Άγριες Μέλισσες – Η Θεοδοσία έγκυος από τον Βαστάρδη

“Βόμβα” μεγατόνων στις Άγριες Μέλισσες, του ΑΝΤ1, καθώς η Θεοδοσία θα μείνει έγκυος από τον Βαστάρδη. Ποια θα είναι η αντίδραση του Λάμπρου όταν μάθει αυτή την είδηση για την σύζυγο του και τον εραστή της;

Άγριες Μέλισσες – Η Θεοδοσία έγκυος από τον Βαστάρδη

Σε ριζικές αλλαγές προέβησαν οι σεναριογράφοι της σειράς «Αγριες μέλισσες» προκειμένου να διαμορφώσουν και να διορθώσουν την ιστορία ώστε όλα να είναι έτοιμα μέχρι τη μεγάλη επιστροφή της στην τηλεόραση!

Μια λαϊκή ρήση λέει πως «όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει» και κάπως έτσι συνέβη και στην περίπτωση της ελληνικής τηλεόρασης, αφού οι καλοί οιωνοί με τους οποίους ξεκίνησε η σεζόν τείνει να μεταμορφωθεί σε εφιάλτη!

Κι αυτό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που έφερε τα πάνω-κάτω και φυσικά για λόγους ασφάλειας και υγείας, τα γυρίσματα των σειρών μπήκαν στον «πάγο» μέχρι νεωτέρας. Κι επειδή όπως δείχνουν τα πράγματα, οι σειρές δεν αναμένεται να αρχίσουν από εκεί που σταμάτησαν, το plan B των καναλιών είναι να δούμε τη συνέχεια με τη νέα τηλεοπτική σεζόν, δηλαδή από Σεπτέμβριο. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο ANT1, αλλά και η σειρά-ορόσημο της φετινής σεζόν «Αγριες μέλισσες».

Αλλαγές στο σενάριο

Η παύση των γυρισμάτων λόγω του κορονοϊού είναι μια τεράστια ευκαιρία για την πετυχημένη σειρά του ANT1

«Αγριες μέλισσες», να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στο σενάριο καθώς, όπως είχε παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό -προτού σταματήσουν όλα-, είχε κουράσει με τις παρατραβηγμένες ιστορίες! Πρώτοι έχουμε πει και θα το ξαναπούμε πως τα περισσότερα από όσα συμβαίνουν στο Διαφάνι είναι πράγματα που εκείνη την εποχή όντως συνέβαιναν στην επαρχία -και όχι μόνο-, αλλά όλα με μέτρο! Κι όταν λέμε με μέτρο, εννοούμε πως δεν συνέβαιναν όλα σ’ ένα και μόνο χωριό!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο ερχομός του «MasterChef» έβαλε φρένο στην πρωτιά της σειράς του ANT1 και πολλές φορές την απείλησε και ιδιαίτερα στα νεανικά κοινά που μέχρι τότε οι Μέλισσες έπαιζαν μπάλα μόνες τους.

Ολα αυτά και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι θα αργήσει πολύ να ξεκινήσει πάλι η σειρά και το πιο πιθανό είναι πως ο κόσμος θα έχει ξεχάσει τι έβλεπε, οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να προβούν σε κάποιες ριζικές αλλαγές ώστε να τραβήξουν και πάλι το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

άκελος Θωμάς Κυπραίος: Μπήκε εν μία νυκτί στο Διαφάνι και κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω και να κρύψει καλά το άσχημο παρελθόν του! Ομως οι μάσκες θα πέσουν και τότε θα αποκαλυφθεί ποιοςείναι στην πραγματικότητα: δηλαδή ο δολοφόνος του γιου του Νέστορα! Ο Νέστορας θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και φυσικά θα θελήσει να πάρει εκδίκηση!

Από την άλλη όμως δεν είναι από τους ανθρώπους εκείνους που μπορούν να βάψουν με αίμα τα χέρια τους. Ομως η τιμωρία για τον Θωμά θα έρθει σαν θεία δίκη και εκείνος θα πέσει νεκρός στην προσπάθειά του να σώσει την Ελένη από δολοφονική επίθεση!

Φάκελος Δρόσω & Ασημίνα Σταμίρη: Η Δρόσω, αν και αποφασισμένη να δώσει το παιδί της στην Ασημίνα ως «συγγνώμη» για την αμαρτία που έκανε με τον άντρα της, μια νέα γνωριμία θα ανατρέψει τα θέλω της, αλλά και τα σχέδια της αδελφής της. Κι αυτό γιατί η Δρόσω θα αποφασίσει να κρατήσει το μωρό και μάλιστα να παντρευτεί με νεαρό που έρχεται στο χωριό και την διεκδικεί. Σημείωση: Ο Ιορδάνης, ο εν λόγω νεαρός, γνωρίζει για την εγκυμοσύνη! Ομως η Ασημίνα και η Μυρσίνη δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια! Θα πάρουν αυτό το μωρό πάση θυσία!

Φάκελος Ελένη & Λάμπρος: Με τον θάνατο του Θωμά, το πεδίο γύρω από την Ελένη είναι και πάλι ελεύθερο, αλλά η απρόσμενη εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας θα ανατρέψει και πάλι τα σχέδιά τους. Ομως, το παιδί αυτό είναι του Βασταρδή και για να εκδικηθεί η Θεοδοσία τον Λάμπρο δεν θα του δώσει διαζύγιο για να ζήσει ευτυχισμένος με την Ελένη…

Φάκελος Δούκας Σεβαστός: Ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου, που με ένα βλέμμα του έπαιρνε αυτό που ήθελε, έχει αρχίσει να χάνει τη δύναμή του και η αυτοκρατορία που για χρόνια έχτιζε αρχίζει να καταρρέει τόσο σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο όσο και σε οικογενειακό!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More