Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη επιτίθεται σε Ασημίνα και Δρόσω

Άγριες Μέλισσες: Φαίνεται πως οι Σεβαστοί δε το βάζουν εύκολα κάτω. Όταν η Δρόσω και η Ασημίνα κερδίσουν την επιμέλεια του μικρού, στις Άγριες Μέλισσες, η Μυρσίνη θα τους διαλύσει τη χαρά με τα λόγια της. Οι τρεις αυτές ηρωίδες θα χαρίσουν στο κοινό μία πολύ έντονη σκηνή. Οι κουβέντες που θα ανταλλάξουν θα είναι βαριές και πάρα πολύ απειλητικές.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη επιτίθεται σε Ασημίνα και Δρόσω

Ενώ η δίκη φαινόταν χαμένη υπόθεση για τις αδελφές Σταμίρη, στο τέλος κερδίζουν την επιμέλεια και κρατούν στην αγκαλιά τους το παιδί. Ο Νικηφόρος επιστρέφει καταρρακωμένος μετά από αυτή την εξέλιξη, με την Μυρσίνη να εξοργίζεται. Δε μπορεί να πιστέψει πως ο εγγονός της θα μεγαλώσει με αυτές τις γυναίκες!

Έτσι, η Μυρσίνη επισκέπτεται την Ασημίνα και την Δρόσω μετά τη δίκη, ξεκινώντας της απειλές. Σύμφωνα με το TiVi, η Μυρσίνη ενημερώνει τις Σταμίραινες πως θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει το παιδί στην ίδια. Δε θα επιτρέψει να μεγαλώσει σε αυτό το περιβάλλον ένας Σεβαστός. Η Ασημίνα της απαντάει καταλλήλως, με την Μυρσίνη να μην έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη.

Ο Νικηφόρος παραμένει σε άσχημη κατάσταση, αφήνοντας τον Κωνσταντή να παλεύει μόνος του, ενάντια στον Δούκα. Ζει απομονωμένος, όσο η Ασημίνα πετάει στα ουράνια από ευτυχία που έχει μαζί της τον μικρό. Κανείς Σεβαστός, όμως, δε θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα. Η Μυρσίνη θα επιτεθεί ξανά σε Ασημίνα και Δρόσω, προκειμένου να πάρει αυτό που πραγματικά θέλει, στις Άγριες Μέλισσες.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like