Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα συμμαχεί με τον Μελέτη για να βρουν τον δολοφόνο

Άγριες Μέλισσες: Το μεγάλο χαστούκι που έφαγε η Δόμνα με το θάνατο του πατέρα της είναι η δεύτερη δυσάρεστη εξέλιξη στη ζωή της, μετά το χωρισμό της με τον Κωνσταντή.

Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα συμμαχεί με τον Μελέτη για να βρουν τον δολοφόνο

Οι Σεβαστοί ξαναμπαίνουν στη ζωή της και εκείνη επιστρατεύει συμμάχους για να τους πολεμήσει προς αναζήτηση της αλήθειας και μόνο. Ποιοι είναι αυτοί οι σύμμαχοι και πώς θα δούμε την Δόμνα, στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες;Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα συμμαχεί με τον Μελέτη για να βρουν τον δολοφόνο

Τα μαύρα νέα στη ζωή της Δόμνας δείχνουν να την έχουν σκοτεινιάσει. Ο μόνος άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια τη στήριζε δε ζει. Για εκείνη η ώρα της ανάταξης είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Για τις εξελίξεις που πλησιάζουν θα πρέπει να οπλιστεί με ψυχραιμία.

Δόμνα & Μελέτης έρχονται κοντά – Οι δυνατοί σύμμαχοι στις Άγριες Μέλισσες

Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή είναι αναμφίβολα ο Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης). Ο αδελφός της –από διαφορετική μάνα- στέκεται δίπλα της, της κρατά το χέρι και της υπόσχεται ότι θα βρει το δολοφόνο του πατέρα της. Εκείνη δείχνει να μην έχει άλλη επιλογή. Η Δόμνα δένεται όλο και περισσότερο με τον αδελφό της, ο οποίος απαλύνει τον πόνο της, όπως και οι υπόλοιποι σύμμαχοι στις Άγριες Μέλισσες.

Ωστόσο, όταν θα στενέψει ο κλοιός γύρω από το Μελέτη βάσει της έρευνας του αστυνόμου Σπανού, η Δόμνα θ’ αρχίζει να αμφισβητεί τις προθέσεις και το ρόλο του στη ζωής της. Εκείνος βεβαίως μαζί με τον Κωνσταντή θα προσπαθήσουν ν’ αποδείξουν την αθωότητά τους.

Η εμπλοκή του ονόματος του Μελέτη στη δολοφονία του Θέμελη έχει να κάνει με τους επιχειρηματικούς δεσμούς και τις χασισοφυτείες που ένωναν το μεγαλοτραπεζίτη με το Μελέτη. Η μόνη που ξέρει ότι και οι δύο τους, και ο Μελέτης και ο Κωνσταντής είναι αθώοι είναι η Ανέτ, στην οποία ο Δούκας εξομολογήθηκε την αποτρόπαια πράξη του. Για τη μάνα Ανέτ όμως ίσως ήρθε η στιγμή να θυσιαστεί για το παιδί της.

Η σχέση της Δόμνας με το Σπανό και τον Ιγνατιάδη

Ο αστυνόμος, Παντελής Σπανός (Χρήστος Γεωργαλής) είναι αποφασισμένος να φτάσει στη λύση του μυστηρίου. Οι επαφές που είχε από την πρώτη στιγμή φανέρωσαν ένα ενδιαφέρον για την υπόθεση του θανάτου του Θέμελη.Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα συμμαχεί με τον Μελέτη για να βρουν τον δολοφόνο

Επισκέπτεται συχνά τη Δόμνα και συζητούν για τις επιχειρηματικές σχέσεις του πατέρα της, τους φίλους και συνεργάτες του. Όλοι πρέπει ν’ ανακριθούν και όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίον. Η Δόμνα αντιλαμβάνεται ότι ο Σπανός ενδιαφέρεται για εκείνη και θέλει να βοηθήσει στην υπόθεση. Και γι’ αυτό αρχίζει να ψάχνει. Εντοπίζει τότε στα ρούχα του ένα σημείωμα απειλητικό από ανθρώπους που ψάχνουν να του κάνουν κακό.

Την ίδια ώρα ο Ιγνατιάδης (Κωνσταντίνος Αρνόκουρος), εκ των συνεργατών του Θέμελη φαίνεται ανήσυχος με τις όλες εξελίξεις. Ο άλλοτε συνεργάτης του μεγαλοτραπεζίτη που επρόκειτο να συνοδεύσει το Θέμελη στη συνάντησή του με το Δούκα εμφανίζεται προβληματισμένος με όλες τις εξελίξεις.

Όπως όλοι οι σύμμαχοι της ηρωίδας, προσπαθεί να συμπαρασταθεί στη Δόμνα και δε θέλει σε καμία περίπτωση να ανακατευτεί το όνομά του, στις Άγριες Μέλισσες. Γνωρίζει ότι όποιος έχει εμπλακεί στην υπόθεση Θέμελη ενδεχομένως να βρεθεί και εκείνος στα δίχτυα της αστυνομίας.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like