Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες Γ κύκλος: Χαμός στην σειρά – Ο Κωνσταντής πιάνει την Δρόσω με τον Λευτέρη

Άγριες Μέλισσες Γ κύκλος: Μία απρόσμενη συνάντηση θα έχουν ο Κωνσταντής, ο Λευτέρης και η Δρόσω. Οι τρεις τους θα βρεθούν τυχαία την ίδια στιγμή, στο ίδιο μέρος. Τα βλέμματα που θα ανταλλάξουν θα είναι γεμάτα απορία και πόνο.

Άγριες Μέλισσες Γ κύκλος: Χαμός στην σειρά – Ο Κωνσταντής πιάνει την Δρόσω με τον Λευτέρη

Η γνωριμία της Δρόσως με τον Λευτέρη, έχει φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη της πρωταγωνίστριας. Οι δυο τους έχουν μία πολύ καλή χημεία, η οποία θα τους βοηθήσει μελλοντικά, στα νέα τους σχέδια.

Ο Λευτέρης δείχνει στην Δρόσω την μαγεία του κινηματογράφου, με την ίδια να εντυπωσιάζεται. Μαζί, στοχεύουν σε νέες δημιουργίες, αφιερώνοντας όλο το μεράκι τους στην τέχνη.

Ο Λευτέρης προτείνει στην Δρόσω να πάνε στο σινεμά της Λάρισας. Περπατώντας, συναντούν στον δρόμο τον Κωνσταντή. Για πρώτη φορά ο Κωνσταντής αντικρίζει την αγαπημένη του Δρόσω με κάποιον άλλον στο πλευρό της.

Νιώθει έναν κόμπο στο στομάχι. Την κοιτάζει και δε μπορεί να το πιστέψει. Η Δρόσω νιώθει τεράστια αμηχανία με αυτό που συμβαίνει, ενώ ο Λευτέρης κοιτάζει απορημένος, γεμάτος ερωτήματα.

Οι ματιές που θα ανταλλάξουν η Δρόσω και ο Κωνσταντής στις Άγριες Μέλισσες, θα σταθούν η αφορμή για να καταλάβει πολλά ο Λευτέρης για τη σχέση τους. Αυτή, όμως, έχει μείνει στο παρελθόν. Ή τουλάχιστον, έτσι πιστεύουν οι δύο πρωταγωνιστές.

Ο Κωνσταντής προσπαθεί να μάθει τη σχέση της Δρόσως με τον Λευτέρη. Αυτό θα τον κάνει να εισχωρήσει βαθύτερα στα μυστικά της οικογένειας Μεγαρίτη, με τα προβλήματα να ξεσπούν σύντομα.

Στο μεταξύ, η Δρόσω είναι έτοιμη να ανοίξει μία μεγάλη πόρτα, που θα της χαρίσει λάμψη, αλλά και πολλές ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like