Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Το σχέδιο της Μυρσίνης – Ακύλα για να σωθεί ο Δούκας

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Ο Δούκας ετοιμάζεται να καταδικαστεί για τον φόνο του Θέμελη και θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Η γυναίκα του, όμως, δε θα το αφήσει να περάσει έτσι. Η Μυρσίνη, στη συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες, χρησιμοποιεί την Αντιγόνη Ζωγράφου μία νέα γυναίκα, την οποία παρουσιάζει ως ερωμένη του Δούκα, προκειμένου να τον σώσει.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Το σχέδιο της Μυρσίνης – Ακύλα για να σωθεί ο Δούκας

Για να είμαστε πιο ακριβείς, όπως αποκάλυψε η κα. Ντέπυ Γκολεμά, στα Παραπολιτικά, η Μυρσίνη σκέφτεται μαζί με τον Ακύλα και τον δικηγόρο, να παρουσιάσουν μια γυναίκα, άγνωστη, ως ερωμένη του Δούκα, προκειμένου να καταθέσει ότι τη νύχτα του φόνου, ο Δούκας ήταν μαζί της όλο το βράδυ!

Φυσικά, οι ένορκοι δε θα την πιστέψουν τόσο εύκολα και την στριμώχνουν κάνοντας της πολλές ερωτήσεις. Η Μυρσίνη θα κάνει τα πάντα για να αθωωθεί ο άντρας της, ενώ ο Ακύλας έχει άλλες βλέψεις πίσω από την αθώωση του Δούκα.

Ο Δούκας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στη δίκη και είναι πλέον πεπεισμένος ότι θα πάει φυλακή. Τα παιδιά του, ο Κωνσταντής, η Πηνελόπη και ο Νικηφόρος είναι έτοιμοι να ρίξουν τη χαριστική βολή. Ο Ακύλας, όμως, δε θα το αφήσει να περάσει έτσι. Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, όταν δει ότι το σχέδιο που είχε καταστρώσει με τη Μυρσίνη και την Αντιγόνη Ζωγράφου δεν πιάνει, αποφασίζει να λαδώσει τους ένορκους. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχει του “χεριού” του και τον Δούκα.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η Μυρσίνη κι η Αντιγόνη Ζωγράφου – την οποία θα υποδυθεί η Λήδα Ματσάγγου – θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να εμποδίσουν το δικαστήριο να στείλουν τον Δούκα φυλακή!

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like