Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Η Μυρσίνη με άλλον! Ποιος είναι;

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Η Μυρσίνη δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, περνά στην αντεπίθεση και βρίσκει το νέο της έρωτα στο πρόσωπο του Θέμη! Η έκρηξη του Δούκα απέναντι στη Μυρσίνη, όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας είναι η αρχή για τις νέες εξελίξεις που θα δούμε στη συνέχεια της σειράς.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Η Μυρσίνη με άλλον! Ποιος είναι;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να θυμηθούμε το Δούκα ο οποίος όπως έχουμε γράψει βάζει τέλος στη σχέση του με την Μυρσίνη τονίζοντας της τα τραγικά της λάθη. Σα να μην έφτανε αυτό μεταβιβάζει και όλη την περιουσία τους στους δύο γιούς του. Η Μυρσίνη αντιδρά και ετοιμάζει να βάλει σε εφαρμογή ένα ακόμη σχέδιο της προκειμένου να ελέγξει και πάλι την κατάσταση. Έχει ανάγκη από ένα νέο σύμμαχο τον οποίο βρίσκει στο πρόσωπο του Θέμη που τυγχάνει να είναι διευθυντής στο εργοστάσιο του Δούκα.

Ο Θέμης σε ανύποπτο χρόνο προσπάθησε να προσεγγίσει τη Μυρσίνη αλλά η τελευταία τον είχε αποφύγει με εύσχημο τρόπο. Η πονηρή Μυρσίνη γνωρίζει την αδυναμία που της έχει ο Θέμης και στη προσπάθεια της να πετύχει το στόχο της, δεν θα διστάσει να πέσει στην αγκαλιά του. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η σχέση αυτή και αν θα μπορέσει να επανακτήσει τη χαμένη εξουσία της η Μυρσίνη.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like