Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες επομενα επεισοδια: Ο Θωμάς σκότωσε τον γιο μου – Σοκ για την Ελένη

Άγριες Μέλισσες επομενα επεισοδια: Ο Νέστορας πάει στο αστυνομικό τμήμα καθώς ο Νικολάίδης από την ασφάλεια Βόλου, τον ανακρίνει για τον Μπεκιάρη.

Άγριες Μέλισσες επομενα επεισοδια: Ο Θωμάς σκότωσε τον γιο μου – Σοκ για την Ελένη

Μαζί με τον Προύσαλη καταλαβαίνουν πως σφίγγει ο κλοιός γύρω τους. Ο Βόσκαρης είναι εκεί και εκμεταλλευόμενος την κατάσταση αποφασίζει να μπλέξει την Ελένη στην υπόθεση αυτή, όταν μαθαίνει πως είχε στο παρελθόν σχέση με τον θωμά Κυπραίο, χωρίς βέβαια εκείνη να έχει ιδέα του τι είχε συμβεί!

Άγριες Μέλισσες επομενα επεισοδια: Ο Θωμάς σκότωσε τον γιο μου - Σοκ για την Ελένη

Ετσι τη στιχοποιοί στον Νικολάίδη ως σύνεργό του: «Η Ελένη Σταμίρη είχε σχέση με τον θωμά Κυπραίο! Δεν μπορεί να μην ήξερε τη δράση του και το ποιος ήταν! Τον κάλυπτε και ήξερε να το κάνει μιας και εκείνη ήταν δολοφόνος και για ένα χρόνο έκρυβε την αλήθεια απ’ όλους».

Τότε ο Νικολαΐδης ζητάει να τη δει για να καταθέσει και η Ελένη καταλήγει ξανά στα χέρια του Βόσκαρη. «Τι θέλεις και με σέρνεις εδώ;», τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: «Δεν σταματάς να με εκπλήσσεις με τη δράση σου, Ελένη Σταμίρη. Αλήθεια, πόσους ακόμα έχεις σκοτώσει και το παίζεις αθώα πίσω από το προσωπείο τηε δήθεν δυνατής και δίκαιης γυναίκας;».

Άγριες Μέλισσες επομενα επεισοδια: Ο Θωμάς σκότωσε τον γιο μου - Σοκ για την Ελένη

Η Ελένη τον κοιτάζει καλά-καλά: «Τι είναι αυτά που λες; Δεν σε καταλαβαίνω!». Ο Νικολαΐδης επεμβαίνει και την εκπλήσσει: «Σας καλέσαμε για την υπόθεση του θωμά Κυπραίου και τη δράση του στην Κατοχή! Το γνωρίζατε ότι ήταν προδότης;», τη ρωτάει και εκείνη σοκάρεται με όσα ακούει και φυσικά αρνείται πως γνώριζε κάτι τέτοιο για εκείνον, όπως επίσης και πως ο Νέστορας είχε σχέσεις με μια ομάδα που δημιουργήθηκε για να τιμωρεί τους προδότες. Άγριες Μέλισσες επομενα επεισοδια

Άγριες Μέλισσες επομενα επεισοδια: Ο Θωμάς σκότωσε τον γιο μου - Σοκ για την Ελένη

Την αφήνουν να φύγει λόγω έλλειψης στοιχείων και εκείνη πάει να βρει τον Νέστορα, όπου του ζητάει εξηγήσεις. «Ο θωμάς ήταν εκείνος που σκότωσε τον γιο μου, Ελένη», της ομολογεί και της εξιστορεί όλα όσα έγιναν από την αρχή μέχρι και το τέλος του θωμά!

Η Ελένη δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει για το ένοχο παρελθόν μεταξύ του Κυπραίου και του Νέστορα, ενώ παράλληλα η έρευνα του Βόσκαρη θα τον οδηγήσει σε μια ακόμα απρόσμενη ανακάλυψη: τη δολοφονία του φίλου του Νέστορα από τα χέρια του θωμά! θα καταφέρει να ενοχοποιήσει την Ελένη και να την οδηγήσει ξανά σ’ ένα κελί.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like