Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Μπάμπης και Δρόσω ετοιμάζονται για την μεγάλη τους επιτυχία

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο δίσκος βρίσκεται καθοδόν στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα ο Μπάμπης και η Δρόσω να ετοιμάζονται για την μεγάλη τους επιτυχία. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο Μπάμπης ετοιμάζεται για το μεγάλο του βήμα στη μουσική βιομηχανία. Στο πλευρό του βρίσκεται ο Κυριάκος, ο οποίος γράφει την μουσική για τα τραγούδια του γιου του.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Μπάμπης και Δρόσω ετοιμάζονται για την μεγάλη τους επιτυχία

Η Δρόσω παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή την μεγάλη καριέρα, καθώς υπογράφει τους στίχους. Μαζί, θα ενώσουν τις φωνές τους, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό δίδυμο. Όλο το Διαφάνι θα γιορτάσει τα ευχάριστα νέα, καθώς θα αποκτήσει από το πουθενά δύο stars της μουσικής σκηνής.

Ο δίσκος αυτός θα δώσει μεγάλη χαρά στη Δρόσω, ενώ ο Μπάμπης θα βρει την αφορμή για να αλλάξει ολοκληρωτικά, στις Άγριες Μέλισσες. Μπορεί ο γιος του Βαμβακά να μη το είχε φανταστεί ποτέ, η Δρόσω, όμως, με αυτό το όνειρο ζούσε στην Τρούμπα. Να αποκτήσει τη δική της μουσική πορεία στον χώρο, να γίνει γνωστή και να ανέβει πολύ ψηλά.

Το όνειρο των δύο πρωταγωνιστών θα κρατήσει μέχρι και τον τρίτο κύκλο. Έκτοτε, θα αρχίσουν τα προβλήματα, καθώς την περίοδο της χούντας, η μουσική δεν ήταν ελεύθερη. Η Ασημίνα θα καμαρώσει τα δύο αγαπημένα της πρόσωπα να σημειώνουν τη μία επιτυχία μετά την άλλη, ενώ δε θα διστάζει να βρεθεί αρκετές φορές στο πλευρό του Μπάμπη.

Έτσι, ο Κυριάκος θα χαρίσει το μουσικό του ταλέντο, ενώ η Δρόσω και ο Μπάμπης θα ενώσουν τη φαντασία τους.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like