Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο: Στο Παρίσι θα βρει ο Μελέτης τον νέο του έρωτα

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο: Συγκλονιστικές εξελίξεις μας επιφυλάσσουν και πάλι οι άγριες μέλισσες αφού ο δεύτερος κύκλος της σειράς ξεκίνησε δυναμικά με τη δίκη της Ελένης.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο: Στο Παρίσι θα βρει ο Μελέτης τον νέο του έρωτα

Οι πρωταγωνιστές στη σειράς έδωσαν και πάλι ρεσιτάλ ερμηνείας ωστόσο περιμένουμε και νέα πρόσωπα να εμπλουτίσουν τη σειρά ανάμεσα σε αυτά και τον ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα.

Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα θα είναι και ο αδελφός του Κώστα Μαρτάκη, Νικόλας Πολιτάκης θα υποδυθεί έναν άντρα της ασφάλειας, ο οποίος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη σειρά. Συγκεκριμένα, ο νέος ηθοποιός θα ταράξει τη ζωή του Θωμά Κυπραίου, καθώς θα αποκαλύψει το ένοχο παρελθόν του και θα τον οδηγήσει στο δικό του φινάλε.

Εκτός, όμως, από τον Νικόλα Πολιτάκη, ένας ακόμα ηθοποιός θα εισβάλει στις «Άγριες μέλισσες». Έπειτα από αρκετά χρόνια, ο Χάρης Σώζος επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για την εκπομπή «Πρωινό», ο καταξιωμένος καλλιτέχνης θα υποδυθεί έναν μεγαλοτραπεζίτη που θα ονομάζεται Σωκράτης Θέμελης και θα έχει να κάνει με τα περιουσιακά ζητήματα της οικογένειας Σεβαστού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» τρεις γυναίκες θα μπουν στο καστ των Άγριων Μελισσών. Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη θα κάνει μια συγκρατούμενη της Λενιώς που θα τη βοηθήσει να αποδράσει. Η Νεφέλη Κουλούρη θα υποδυθεί τη σύντροφο του Κωνσταντή, και η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου θα ερμηνεύσει την αγαπημένη του Μελέτη με την οποία θα συναντηθούν στο Παρίσι και ο Μελέτης θα ερωτευθεί.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like