Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο: Οι δυο αδελφές σκαλίζουν το παρελθόν

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο: Οι χαρές στο Διαφάνι συνεχίζονται μέχρι τα ξημερώματα. Μετά την Ελένη, σειρά έχουν η Ασημίνα και η Δρόσω, οι οποίες πίνουν επίσης και συζητούν για το παρελθόν μεθυσμένες, στις Άγριες Μέλισσες. Οι δυο αδελφές σκαλίζουν το παρελθόν, από τα παιδικά τους χρόνια, μέχρι και τα λάθη του παρελθόντος.

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο: Οι δυο αδελφές σκαλίζουν το παρελθόν

Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν μία πολύ όμορφη στιγμή, ανάμεσα στις δύο ηρωίδες. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά, μετά από πολλά χρόνια. Θα κλέψουν κρυφά από την κουζίνα το λικέρ και θα θυμηθούν τα νιάτα τους. Όταν το έπαιρναν κρυφά από την Ελένη και τον πατέρα τους και έπιναν έξω στην αυλή. Έπιναν, γελούσαν και την επόμενη μέρα άκουγαν “κατσάδα”.

Αθώα χρόνια που γκρεμίστηκαν, μετά από ένα φρικτό λάθος. Σε αυτό θα σταθούν η Ασημίνα και η Δρόσω μεθυσμένες, με την συζήτηση να ξεφεύγει, στις Άγριες Μέλισσες. Όταν η Δρόσω ρωτήσει την αδελφή της πως νιώθει για τον Νικηφόρο, εκείνη δε θα δεχτεί να απαντήσει. “Δε μπορώ να μιλάω μαζί σου για αυτά” θα της πει, υποδηλώνοντας πως δεν έχει αποβάλλει ακόμη αυτό το αγκάθι από μέσα της.

Τότε, η Δρόσω θα την κοιτάξει στα μάτια και θα της πει αυτό που περιμένουμε να ακούσουμε, σε τόσα επεισόδια. “Είσαι η αδελφή μου και σ’ αγαπάω Ασημίνα”. Εκείνη, θα λυγίσει και οι δυο τους θα αγκαλιαστούν, με την ελπίδα πως όλα θα μείνουν στο παρελθόν.

Η Ασημίνα και η Δρόσω, μεθυσμένες, θα απολαύσουν τις τελευταίες γουλιές, μέχρι η επόμενη μέρα να φέρει μία είδηση στις Άγριες Μέλισσες που θα αλλάξει τα πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like